Agentia de Internet Silkweb a reusit sa castige increderea si respectul clientilor datorita serviciilor pe care le ofera si nu in ultimul rand experientei de care a dat dovada cu fiecare proiect in parte, iar pentru ca suntem obisnuiti sa comunicam tuturor tot ceea ce inseamna pentru noi, ca si companie, o evolutie in ceea ce facem, va prezentam un infographic realizat in urma celor peste 800 de domenii unice care si-au facut un audit seo gratuit.

Acest inforgaphic este practic o imagine de ansamblu asupra nivelului de optimizare, aici mentionand faptul ca peste 95% sunt pagini web din Romania. Informatiile procesate de noi sunt realizate asupra optimizarii on site a unei pagini web (timpi de incarcare, optimizare continut, imagini, metas, h1), dar si factorii off site (numar de back link-uri si MozRank).

Vezi infograficul SEO SilkWebhttp://www.silkweb.ro/blog/infografic-audit-seo/

Odata cu lansarea noului site, am oferit tuturor celor carora le pasa de site-ul lor, posibilitatea de a face un audit seo gratuit, prin simpla introducere a adresei de e-mail si a domeniului care s-a dorit a fi verificat.

Acest audit ofera informatii utile care te vor ajuta sa remediezi problemele gasite in site-ul tau, incepand de la optimizarea paginii, pana la partea de blogging si social media. Daca ai indentificat eventuale probleme din cele analizate de noi in mod automat, poti citi sugestiile noastre (informatii clare pe intelesul tuturor) prezentate la fiecare pas si poti interveni asupra optimizarii pagini tale si asupra activitatii tale pe retelele sociale.