Sistemul de lucru hibrid face parte din noua normalitate al culturii organizaționale din prezent. Această schimbare a modului în care lucrăm afectează și modalitatea în care companiile își aleg tehnologia. Portabilitatea, cândva doar o dorință mult prea greu de atins, este acum esențială. Totodată, pe măsură ce utilizatorii se deplasează între birou, casă sau oriunde au nevoie să ajungă, durata de viață a bateriei contează mai mult ca niciodată. Eficiența maximă a energiei asigură utilizatorilor o autonomie lungă a bateriei pentru a rămâne conectați și pentru a-și continua neîntrerupt munca, departe de gândul căutării unei prize pentru dispozitivul mobil.

 

Aceste schimbări majore sunt determinate de nevoia tot mai mare de mobilitate și de aplicațiile esențiale care au evoluat. Majoritatea companiilor au observat faptul că Zoom și alte instrumente de comunicații video trec de la utilizarea ocazională la „must have”, iar acest lucru a crescut nevoile și așteptările de performanță.

 

Inovație pentru autonomia cât mai mare a bateriei

Creșterea performanței pe watt necesită noi abordări atât în ​​ceea ce privește proiectarea procesorului, cât și a managementului energiei. Procesoarele destinare dispozitivelor mobile din seria AMD Ryzen™ 5000 PRO oferă plusuri mari în ambele criterii. Unele dintre aceste îmbunătățiri sunt datorate trecerii la arhitectura pe 7nm, care scade în mod inerent consumul de energie al procesorului și îmbunătățește durata de viață a bateriei în comparație cu arhitecturile de construcție mai vechi.

În plus, arhitectura „Zen 3” permite cipului să oprească funcțiile procesorului care nu sunt necesare în momentul folosirii dispozitivului, reducând consumul total de energie fără a afecta experiența utilizatorului. Prin intermediul acestor inovații, AMD a oferit performanțe substanțiale de la o generația la cealaltă de procesoare Ryzen.

 

Performanță la capacitate maximă

AMD știe că atunci când utilizatorii evaluează productivitatea laptopurilor, își doresc o experiență generală performantă, indiferent de activitate. Chiar dacă un utilizator alege să maximizeze durata de viață a bateriei sau performanța, se așteaptă la performanță fără întreruperi, indiferent dacă laptop-ul este alimentat la curent sau nu. AMD alege varianta pentru optimizarea duratei de viață a bateriei, totodată performanță fiind la cele mai înalte standarde.  Indiferent de modul în care un utilizator final își folosește sistemul, procesoarele dedicate mobilității AMD Ryzen™ 5000 PRO Series îi ajută să păstreze controlul fără a afecta performanța.

 

Optimizat pentru diversele scenarii de utilizare

Deoarece nu există două sarcini de lucru asemănătoare, poate fi o provocare pentru a defini cerințele de performanță pentru noul loc de muncă, fie și hibrid. Acesta este motivul pentru care inginerii AMD proiectează și livrează pentru scenarii diferite de muncă. Această abordare a performanței centrată pe utilizator, ne asigură că putem menține atât performanțe mai mari, cât și o durată de viață mai bună a bateriei într-un amestec divers de cazuri de utilizare moderne.

Viziunea noastră asupra benchmarking-ului este aceeași: testarea semnificativă trebuie să provină din sarcinile de lucru configurate în funcție de prioritățile și constrângerile din lumea reală. Multe scenarii sunt acoperite în testarea duratei de viață a bateriei AMD, de la aplicații de creativitate și navigare pe web până la redarea videoclipurilor și productivitatea la birou. Această alegere a modului configurare, permite procesoarelor mobile din seria AMD Ryzen™ 5000 PRO să ofere performanța echilibrată, durata de viață a bateriei și capacitatea de răspuns de care companiile au nevoie pentru a genera productivitate maximă în sistemul de muncă hibrid.

 

Pentru mai multe informații despre caracteristicile tățile procesoarelor mobile AMD Ryzen™ 5000 PRO Series, accesați link-ul.