Revista Harap Alb continuă, singura publicație profesionistă de benzi desenate din România, devine disponibilă gratuit pentru clienții Orange Young, cu vârste cuprinse între 14 și 26 de ani, prin intermediul aplicației Super Erou, dezvoltată de Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online. În timp ce primul număr al revistei poate fi descărcat gratuit din App Store sau Play Store de către oricine, următoarele patru numere ale Harap Alb continuă sunt gratuite doar pentru clienții Orange Young.

Lansată în iunie 2013, aplicația Super Erou este disponibilă pentru iPad, iPhone și dispozitivele cu sistem de operare Android, oferindu-le fanilor legendarului erou posibilitatea de a fi la curent cu aventurile acestuia, dar și de a avea acces la mai multe titluri de bandă desenată, printre care „Revista Comics”, „Toate pânzele sus”, „DIM – Sarabanda în Golful Aden”, „Mila23”, „Elabuga” sau „Poveste despre eu”.

„Fiind o creație 100% românească, revista Harap Alb continuă prezintă aventurile unor personaje inspirate din folclorul autohton, într-un mod atractiv pentru generațiile mai tinere. În conceperea benzilor desenate ne concentrăm foarte mult pe calitatea conținutului, în acest sens colaborăm chiar cu un scriitor profesionist de scenarii SF. Ne bucură foarte mult faptul că poveștile rezultate vor ajunge la tot mai mulți fani ai genului, prin aplicația Super Erou”, a spus Mihai Ionașcu, co-fondator și editor-șef al editurii HAC!BD, ce deține și publică revista Harap Alb continuă.

Pe lângă conținutul revistei Harap Alb continuă, cei interesați să afle noutăți și mai multe informații despre procesul de realizare a revistei, pot urmări activitatea echipei editoriale prin intermediul paginii de Facebook, unde până în prezent s-a format o comunitate de aproximativ 130.000 de fani.

Tot pentru cei pasionați de aventurile eroului, echipa Harap Alb continuă a lansat o hartă personalizată în Google Maps, prin care doritorii pot urmări drumul parcurs de personajele preferate în fiecare număr al revistei. Harta poate fi găsită la adresa http://harta.harapalbcontinua.ro.

În plus, revista Harap Alb continuă va fi în curând disponibilă și în limba engleză.

“Faptul că revista Harap Alb continuă va fi disponibilă gratuit pentru clienții Orange sper că va atrage mai mulți români către lumea benzilor desenate. Aplicația Super Erou funcționează ca un marketplace clasic, prin urmare va oferi permanent conținut nou cititorilor, atât din partea editurii noastre, cât și din partea altor edituri sau desenatori independenți”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec.

Zitec deține 30% din editura HAC!BD, ce a publicat până acum două titluri: revista „Harap Alb continuă” și „Ioniță Tunsu” și pune la dispoziție platforma „Super Erou” pentru orice altă editură sau desenatori interesați să-și monetizeze propriile benzi desenate.