Mi 11 face parte din seria de telefoane de top de la Xiaomi, înzestrat cu Snapdragon 888, procesor care se regăsește pe majoritatea flagship-urilor de anul acesta. În familia Mi 11 mai regăsim și urmatoarele telefoane: varianta lite (Mi 11 Lite) și două variante mai scumpe (Mi 11 Pro și Mi 11 Ultra).

Prima impresie

Telefonul vine cu un AMOLED de 6.81 inchi, care este protejat de cea mai buna tehnologie de la Corning, Gorilla Glass Victus. De asemenea, spatele este protejat de Gorilla Glass 5, iar cadrul telefonului este din aluminiu.

Performanțe

Telefonul a obținut un scor de 782.000 de puncte, aflându-se în top 10 al telefoanelor în clasamentul AnTuTu. Menționăm că toate telefoanele din top zece au același procesor de la Qualcomm, în consecintă nu există diferențe majore între ele. Singurele diferențe sunt determinate de factori externi. Astfel, primele două telefoane din top (nubia Red Magic 6 și ROG Phone 5) vin fără îndoială cu un sistem de răcire mult mai performant și în consecință au obținut un scor semnificativ mai mare în AnTuTu

Foto-Video

Telefonul este înzestrat cu patru camere:

  • camera principala de 108 MP și stabilizare optică;
  • o cameră de 13 MP ultrawide;
  • o cameră macro de 5 MP.

Cum nimic nu este mai grăitor la capitolul foto decât fotografiile în sine, am făcut o selecție și accesând linkul de mai jos le vizualiza pozele neprelucrate.

Din punctul nostru de vedere, calitatea pozelor este excelentă, cu o reprezentare a culorilor excepțională.

Concluzii

La un preț de aprox. 3300 lei, credem că Mi 11 este o alegere foarte bună. Telefonul a primit 5 stele din partea noastră și este recomandat de ITChannel.