Monitorul ViewSonic VX2718-pc-mhdj este o alegere excelentă pentru cei care caută un afișaj de calitate pentru utilizarea lor zilnică sau pentru gaming.

Monitorul a fost proiectat cu un panou curbat și fără margini de 1500R pentru o experiență captivantă. O rată de reîmprospătare ridicată de 165 Hz oferă animații fluide cu un decalaj minim de intrare, în timp ce AMD FreeSync™ Premium elimină practic ruperea și bâlbâiala ecranului pentru o experiență de joc fluidă. Cu un timp de răspuns MPRT de 1 ms, monitorul oferă o calitate și o viteză fără precedent a ecranului. VX2718-PC-MHDJ este, de asemenea, echipat cu presetări ViewMode™ exclusive de la ViewSonic, care oferă performanțe optimizate pe ecran pentru diferite aplicații de divertisment acasă, cum ar fi vizionarea de filme, editarea sau jucarea de jocuri video. În plus, un DisplayPort și două intrări HDMI oferă conectivitate flexibilă atât pentru utilizare generală, cât și pentru divertisment.

Funcționalități

  1. Calitatea imaginii: Acest monitor dispune de o rezoluție Full HD (1920×1080 pixeli) și o diagonală de 27 de inch, ceea ce oferă o imagine clară și detaliată. Culorile sunt vii și luminozitatea este suficientă pentru a vă bucura de conținutul multimedia.
  2. Tehnologie AMD FreeSync: Pentru gameri, acest monitor oferă suport pentru tehnologia AMD FreeSync, care ajută la eliminarea “tearingului” și a “stutteringului” în jocuri, oferind o experiență de joc mai fluentă.
  3. Timp de răspuns rapid: Cu un timp de răspuns de 1 ms, acest monitor este potrivit pentru gamingul rapid, unde fiecare milisecundă contează. Imaginile în mișcare sunt redate fără distorsiuni notabile.
  4. Conectivitate variată: Cu multiple porturi, inclusiv HDMI, DisplayPort și porturi audio, acest monitor este versatil și vă permite să conectați o gamă largă de dispozitive, de la console de jocuri la PC-uri.
  5. Design ergonomic: Monitorul are un design simplu și modern, cu o bază solidă și posibilitatea de a ajusta înclinarea pentru a obține un unghi de vizualizare optim. Acest aspect este important pentru confortul în utilizare pe termen lung.
  6. Preț accesibil: În raport cu caracteristicile pe care le oferă, monitorul ViewSonic VX2718-pc-mhdj are un preț competitiv pe piață, ceea ce îl face o alegere atractivă pentru cei care caută un raport bun între calitate și cost.

În concluzie, ViewSonic VX2718-pc-mhdj este un monitor versatil, potrivit atât pentru sarcini de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe web și vizionarea de filme, cât și pentru gaming. Cu calitatea sa de imagine, caracteristicile pentru gaming și prețul accesibil, acest monitor ar putea fi o alegere bună pentru mulți utilizatori.