Vertiv XR App este o aplicație de realitate augmentată, care vă permite să explorați modele 3D reale ale echipamentelor pentru data center.

Vertiv reunește servicii de hardware, software, analiză și alte servicii continue pentru a permite aplicațiilor vitale ale clienților săi să funcționeze în mod continuu, să aibă performanțe optime și să se dezvolte odată cu nevoile de afaceri ale acestora. Vertiv rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date, rețelele de comunicații și instalațiile comerciale și industriale de astăzi, cu un portofoliu de soluții și servicii de alimentare, răcire și infrastructură IT care se extinde de la cloud până la extremitatea rețelei.

Vertiv XR App vă permite să interacționați cu soluții de infrastructură digitală de ultimă generație de oriunde și  să le vedeți chiar în spațiu unde trebuie să le implementați. Pentru aceasta au fost construite modele 3D reale ale echipamentelor propus de companie pentru data centere, începând cu soluțiile pentru data centere mici, până la soluțiile de infrastructură mare.

Decizii de colaborare de oriunde

Creați-vă propria experiență și împărtășiți-vă cu colegii și partenerii, indiferent unde se află. Aplicația vă permite să planificați mult mai bine modul în care organizați data centerul. De asemenea, puteți lucra în echipe aflate în multiple locații și este facilitată în acest mod colaborarea.

Alicația oferă acces la trei categorii de soluții: prima este dedicată micro-data centerelor, a doua celor de dimensiuni medii și a treia care vă permite să accesați

Aplicația oferă acces la cele mai noi echipamente precum Libert XDU. Liebert® XDU este o unitate inovatoare de distribuție a răcirii ”liquid-to-liquid”, disponibilă în două capacități, 450 kW și un model capabil de până la 1368 kW, care circulă apa prin rack-urile de servere răcite cu lichid și evacuează căldura prin circuitul de apă caldă pe retur. Sistemul folosește un circuit pentru apă închis pentru a evita orice risipă și este capabil să utilizeze căldura captată la încălzirea birourilor, locuințelor sau fermelor din apropiere, sprijinind astfel economia circulară. Liebert® XDU folosește controale integrate de ultimă generație pentru a varia viteza pompei, pentru a optimiza temperatura apei de alimentare și pentru a asigura monitorizare și alarme inteligente ale fluxului. Soluția compactă poate fi amplasată pe rândul de lângă rack-ul pe care îl răcește sau pe o latură a încăperii.

Disponibilitate aplicație

Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru Apple (este disponibilă în magazinele de aplicații). De asemenea, în cadru evenimentului “Vertiv EMEA Press Conference 2022”, am avut aplicația de realitate virtuală disponibilă pe platforma Meta Quest, aplicația disponibilă în stadiul Beta.

Concluzii

Aplicația a primit calificaticul recomandat și 5 stele din partea noastră, fiind cea mai bună aplicație de realitate augmentată testată în 2022.