Cu Moto Edge 30 Ultra, veți obține o experiență excelentă în ceea ce privește fotografia și videografia. Telefonul are un sistem de cameră triplă care include o cameră principală de 108 MP, o cameră ultra-lată de 16 MP și o cameră telefoto de 8 MP. Aceste camere vă permit să faceți fotografii uimitoare cu un nivel ridicat de detaliu și claritate.

 

Performanțe

Moto Edge 30 Ultra este un telefon cu performanțe ridicate, care rulează pe platforma Qualcomm Snapdragon 888. Acesta este unul dintre cele mai puternice procesoare mobile de pe piață, cu o frecvență de bază de 2,84 GHz și un procesor grafic Adreno 660.

Moto Edge 30 Ultra a obținut scoruri excelente în benchmark-uri, cu un scor de peste 900.000 în testul Antutu. Această performanță îl plasează în topul telefoanelor de pe piață și îl face ideal pentru utilizatorii care au nevoie de un dispozitiv puternic pentru a rula aplicații și jocuri intensive din punct de vedere grafic.

În plus, Moto Edge 30 Ultra este echipat cu 12 GB de RAM și 256 GB de stocare internă, ceea ce îl face unul dintre cele mai rapide și mai capabile telefoane de pe piață.

În ceea ce privește conectivitatea, Moto Edge 30 Ultra este echipat cu 5G, oferind viteze de descărcare și încărcare ultra-rapide. Acesta este, de asemenea, compatibil cu Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.2, permițând utilizatorilor să se conecteze rapid și ușor la alte dispozitive.

Foto / video

Sistemul de cameră principală de 108 MP are un senzor mare de 1/1,52 inci, care permite capturarea de imagini de înaltă calitate în condiții de iluminare scăzută. Acest senzor este împerecheat cu o lentilă f/1,9, care îmbunătățește performanța în situațiile de lumină scăzută și reduce zgomotul în fundal.

Cameră ultra-wide  de 16 MP este excelentă pentru fotografierea peisajelor și a obiectelor mari. Această cameră vă permite să captați o imagine mai mare a subiectului și să creați fotografii impresionante.

Cameră telefoto de 8 MP oferă zoom optic de până la 5x și zoom digital de până la 50x, permițându-vă să captați imagini detaliate de la distanță.

În plus, Moto Edge 30 Ultra are o serie de funcții foto și video care îmbunătățesc experiența. Acestea includ modul de fotografiere RAW, care vă permite să salvați imagini în format RAW pentru a le edita ulterior, și modul de filmare în 8K, care vă permite să înregistrați videoclipuri la o rezoluție extrem de înaltă.

Concluzii

În concluzie, Moto Edge 30 Ultra este un telefon puternic și performant, care oferă o experiență excelentă utilizatorilor care doresc să ruleze aplicații și jocuri grafice intensive. Benchmark-urile și specificațiile sale superioare îl plasează printre cele mai bune telefoane de pe piață.