Viewsonic XG270 este un monitor de gaming de 27 de inchi. Piața monitoarelor de gaming este în ziua de astăzi foarte diversificată, existând o gamă vastă de produse din această categorie. Monitorul testat are rezoluție Full HD și o rată de refresh de 240 Hz. Când am zis 240 de Hz, probabil majoritatea gamerilor vor fi în extaz. La acest lucru se adaugă un timp de răspuns de doar 1 ms.

Prima impresie

Monitorul are in spate (în jurul zonei unde acesta se prinde de suport), dar și în zona de jos, alături de butonul de power, iluminare RGB ajustabilă din aplicația regăsită pe site-ul producătorului. De asemenea, după ce instalați driverele aferente, puteți controla setările monitorului.

Conectivitate

Dacă vrei conectivitate, monitorul iți oferă cam tot ce poți să iți dorești. Două HDMI 2.0 cu suport HDCP 2.2, un DisplayPort de ultimă generație, trei USB 3 (type A) și un USB 3 (type B, pentru a creea un hub USB).

Grade de mobilitate

Monitorul poate fi ajustat pe înălțime, înclinare și pe orizontală. De asemenea, monitorul are facilitatea de pivotare. Modul portret, care poate părea inutil pentru un monitor de gaming, are o serie de moduri de utilizare. Un astfel de lucru poate fi monitorizarea unui chat sau a unui live stream.

Concluzii

Recomandăm monitorul, care a primit în evaluarea noastre 5 stele. La un preț de aproximativ 500 de EUR, monitorul oferă cam tot ce își doreste un gamer.