APC Smart-UPS SMT1000IC este un UPS dedicat utilizatorilor individuali și IMM-urilor, care oferă protecție în timpul întreruperilor de curent și altor probleme legate de energie electrică. Are o putere maximă de ieșire de 700 de wați și o tensiune nominală de ieșire de 230V.

Prima impresie

UPS-ul are un afișaj LCD care arată informații importante, cum ar fi tensiunea de intrare și de ieșire, nivelul de încărcare a bateriei și nivelul de sarcină. SMT1000IC include, de asemenea, funcții precum reglarea automată a tensiunii, protecție împotriva supratensiunilor și gestionarea bateriei, care asigură siguranța și durabilitatea dispozitivelor conectate.

 

Funcții Smart și management

Un element important de subliniat este că dispozitivul este smart și există mai multe posibilități de management. Funcțiile de bază sunt desigur disponibile prin intermediul butoanelor și ecranului LCD din partea frontală a dispozitivului.

Dispozitivul dispune de un port LAN, prin care se poate realizarea managementului și accesul funcțiilor de administrare. Interfața de administrare este disponibilă prin intermediul site-ului https://smartconnect.apc.com/.  Interfața web oferă acces la un event log, funcții pentru notificări via email, informații legate de dispozitiv (temperatură, încărcarea bateriei etc.) și actualizarea firmeware-ului. Abonamentul pentru consola de administrare online (în versiunea standard) este disponibilă pe toată durata garanției (în cazul UPS-ului testat până în 2026).

 

Concluzii

În ansamblu, APC Smart-UPS SMT1000IC este o alegere solidă pentru persoanele sau afacerile mici care au nevoie de backup de putere fiabil pentru electronicele lor critice. Dispozitivul a primit din partea noastră 5 stele și calificativul de recomandat.

Dispozitivul a primit titlul de cel mai bun UPS testat în trimetrul 1 2023.

 

 

  1. Grup de priză cu un singur comutator

Grup de priză unică care poate fi controlat separat de UPS pentru repornirea discretă a dispozitivelor conectate.

  1. SmartConnect

Caracteristică inovatoare, ușor de utilizat de monitorizare de la distanță, care oferă notificări automate, actualizări de firmware și servicii avansate de asistență.

  1. Încărcarea bateriei compensată de temperatură

Prelungește durata de viață a bateriei prin reglarea tensiunii de încărcare în funcție de temperatura bateriei.