Allview s-a impus pe zona de TV ca unul dintre cele mai importante branduri pe piața autohtonă. Important de subliniat pentru acest brand este că televizoarele sunt produse chiar în România, un caz destul de rar pe piața de electronice.

Calitatea video / audio

Dolby Vision, vârful de lance în domeniul tehnologiilor de ajustare a imaginii, întregește experiența de vizionare și îți oferă bucuria unui contrast excelent, detalii și texturi clare, cadru după cadru. Descoperă acuratețea, profunzimea culorilor și o experiență vizuală uimitoare.

Tehnologia video HDR 10+ vine ca o completare a formatului Dolby Vision, pentru ca imaginea redată să fie mai captivantă și realistă. O fascinantă lume a detaliilor se dezvăluie în fața ochilor tăi o dată cu fiecare cadru redat. Vezi reflexii mai puternice, culori mai bogate și un contrast mai bun, ce îți vor răsfăța simțul văzului pentru ca tu să poți păși într-o lume vibrantă, colorată și cu adevărat spectaculoasă.

Voice Control

Noua generație de televizoare ePlay 7100 pune în prim plan libertatea ta. Intră în lumea TOUCHLESS cu tehnologia Hands Free Voice Control. E momentul să acorzi mai mult timp lucrurilor cu adevărat importante pentru tine!

Interacționezi cu TV-ul tău într-un mod intuitiv, fără telecomandă, simplu și rapid. Reglezi volumul, schimbi canalele, pornești sau oprești televizorul din orice parte a încăperii folosind doar comenzile vocale.

Concluzii

Dispozitivul vine cu Android TV 10 și cu toate facilitățile complementare (partajare ecran, o telecomandă smart cu butoane dedicate pentru toate aplicațiile de business).

Televizorul a primit 5 stele din partea noastră și este cel  mai bun TV inteligent testat de noi în anul 2021. De asemenea, TV-ul a primit titlul de Best Buy pentru excelentul raport preț / performanță.