De-a lungul anilor, am căutat mereu soluții pentru a ne menține locuința caldă și confortabilă în sezonul rece, fără a compromite bugetul sau impactul asupra mediului. Aeno Eco Heater este un dispozitiv inovator care promite să aducă economie de energie și căldură eficientă în orice casă. Am avut ocazia să testăm o perioadă lungă de timp acest produs și am fost impresionați de performanța sa. Iată un review detaliat.

Design

Aeno Eco Heater se evidențiază printr-un design modern și elegant. Este compact, ușor de montat pe perete sau pe stand. Culoarea sa neagră (aferentă dispozitivului primit la test, device-ul fiind disponibil și în culorile alb și gri) se integrează armonios în orice decor interior. Calitatea construcției pare solidă, iar panoul frontal de sticlă adaugă un aspect sofisticat.

Control și utilizare

O facilitate foarte importantă pentru mine este controlul la distanță a dispozitiovului prin intermediul telefonului. Am o casă la țară, la aproximativ 30 km de București, având astfel posibilitatea de a porni încălzirea înainte să ajung la locație.

Configurarea este extrem de simplă, în cazul meu procesul durând mai puțin de 2 minute. Aplicația Aeno este disponibilă atât pe Android, cât și pe Apple Pay. Interfața disponibilă este foarte simplă, având două moduri de încâlzire: încălzirea continuă și menținerea unei temperaturi predefinite în cameră. De asemenea, poate fi planificată pornirea dispozitivului la anumite ore și există mai multe grafice pentru consumul de energie.

Economie de energie

Una dintre cele mai mari avantaje ale Aeno Eco Heater este eficiența sa energetică. Acest dispozitiv folosește tehnologia de încălzire cu infraroșu, care încălzește direct obiectele și oamenii din cameră, reducând astfel pierderile de căldură. Această tehnologie este mai eficientă decât încălzirea tradițională, care încălzește în principal aerul.

Încălzirea cu infraroșu oferită de Aeno Eco Heater este plăcută și uniformă. Nu există zgomote sau curent de aer, ceea ce contribuie la un confort sporit. Cu toate acestea, este important să țineți cont de faptul că acest tip de încălzire poate dura ceva mai mult pentru a atinge temperatura dorită, dar rezultatele merită așteptarea.

Concluzie

Aeno Eco Heater este o alegere excelentă pentru oricine dorește să își îmbunătățească sistemul de încălzire acasă. Cu un design atrăgător, economie de energie semnificativă și confort sporit, acest dispozitiv aduce o valoare reală. Aeno a primit 5 stele din partea noastră, fiind cel mai bun dispozitiv smart, pentru home use, testat de noi în trimesatrul 3 al anului 2023.