realme, producătorul de smartphone-uri și produse AIoT cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță disponibilitatea în România a modelului entry level C31. Acesta surprinde prin camera de 50MP și design-ul deosbit pentru clasa din care face parte, continuând conceptul DARE TO LEAP al brandului, inclusiv în segmentul entry level. realme C31 este un model entry-level și se adresează tinerilor din întreaga lume care doresc să experimenteze tehnologia de top, dar la un preț foarte accesibil.

Cameră de 13MP pentru extra detalii

realme C31 dispune de o cameră principala de 13MP cu f/2.2, fiind acompaniata de încă două camere foto de 13MP pentru Macro și fotografie Black and White. Sunt camere cu 5 lentile, iar fotografiile vor fi bogate în detalii și pline de lumină.

Design deosebit pentru gama entry level

Conceput pentru a fi cel mai elegant smartphone entry level în 2022, realme C31 vine într-o carcasă cu margini drepte și foarte subțire (8.4mm), combinând aspectul vizual plăcut cu confortul din timpul utilizării. Drept urmare, este unul dintre cele mai subțiri telefoane din acest segment de preț, iar design-ul modern îi conferă personalitate. Oferă port jack de 3.5mm, slot triplu pentru două SIM-uri și un card de memorie, dar și un port USB Type C pentru alimentare sau transfer de date.

Procesor Unisoc T612 și certificare TÜV Rheinland

Echipat cu procesorul puternic Unisoc T612 realizat pe 12nm, poate ajunge până la 1.82GHz, iar partea video este asigurată de un ARM Mali G57. De asemenea, are dublă certificare privind calitatea, TUV Smartphone High Reliability și Real Quality.

Este oferit cu 3GB sau 4GB memorie RAM LPDDR4X și cu 32GB/64GB de stocare UFS 2.2 cu posibilitatea de extindere prin card microSD de până la 1TB.

Ecran și baterie generoase

În ceea ce privește experiența de utilizare, realme C31 este echipat cu o baterie generoasă de 5000mAh cu încărcare rapidă la 10W. În stand-by rezistă 45 de zile. În plus, are un ecran Full HD de 6.5 inch cu touch sampling la 120Hz și care poate afișa 16.7 milioane de culori.

realme C31 și realme C35 sunt disponibile la vânzare în România

Atât noul model realme C31 cât și modelul realme C35 sunt disponibile în acest moment la vânzare în Romania. Ambele telefoane pot fi găsite în doua versiuni de culoare și cu spațiu de stocare diferit în funcție de preferinţele utilizatorilor.

realme C31 poate fi găsit la următoarele magazine:

realme C35 poate fi găsit la următoarele magazine: