Răzvan Vâlceanu se alăturăechipei ASSA ABLOY România ca Business Unit Manager – Integratori pentruSisteme de Securitate, segment ce deține 20% cota de piață în cadrul companieidin România, având focus în penetrarea de proiecte și dezvoltarea rețelei naționalede distribuție. De asemenea, va activa ca Brand Manager pentru mărcilestrategice ale Grupului: HID, effeff, ABLOY electromecanic și Yaleelectromecanic.

AssaAbloy este liderul mondial în domeniul soluţiilor de închidere şi deschidere auşilor, dedicat satisfacerii cerinţelor de securitate, siguranţă şi confort,ale utilizatorilor finali.Cupeste 100 de companii in lumea intreaga si peste 37000 angajati Assa Abloy esteGrupul cu responsabilitate socială și pentru mediu, listat la bursa de mărfuri,aflat în continuă expansiune geografică.

Răzvan Vâlceanu vine la AssaAbloy de la Bitdefender, unde a început activitatea în 2004, ca Partner AccountManager pentru România, apoi Channel Manager pentru România și Europa de Est,iar din anul 2007 a preluat funcția de Director General pentru România șiRepublica Moldova. “În 8 ani de Bitdefender m-am ocupat de dezvoltarea siimplementarea strategiei de vânzări și distribuție pentru România și CEE si amlucrat alături de colegi pentru a deveni o organizație orientată cătreconsumatori și parteneri. În acest timp am construit un canal de distribuțieputernic, am încheiat contracte și parteneriate cu jucătorii cei mai importanțidin România și Europa Centrală și de Est, atât în domeniul privat cât șipublic, am avut creșteri și am legat multe relații consistente. A venit timpul pentru mine să fac o schimbare în viața profesională, să lucrez cu alte echipe,să capăt noi cunoștinte și să împărtășesc cu alții cunoștințele mele. Am alesAssa Abloy România deoarece este foarte important ca valorile mele să coincidăcu cele ale companiei și am regăsit în mediul organizațional al companiei AssaAbloy setul de valori care mă definește ca persoană. Noua poziție estetentantă, dar vine și cu mari provocări, domeniul securității fizice este celpuțin la fel de interesant și competitiv ca cel al securității digitale. Voireveni cu detalii despre acest domeniu în perioada următoare deoarece voicontinua proiectele de educare a pieței, care sunt o responsabilitate principalăa oricarui lider, din orice domeniu” a spus Răzvan Vâlceanu.