Razer anunță noul DeathAdder V3 HyperSpeed, un mouse ergonomic wireless pentru esports, inspirat de celebrul DeathAdder V3 Pro. Apreciată de comunitatea esports, cu peste 20 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume, linia DeathAdder continuă să evolueze. Din dorința de a crea un mouse profesional de esports accesibil pentru comunitate, factori precum stilul de prindere, forma și dimensiunea mouse-ului au fost esențiale în conceperea noului model.

Ca urmare, ajustările privind designul și înălțimea au fost tratate cu o atenție deosebită, prin testare și verificare pentru ca DeathAdder V3 HyperSpeed să îndeplinească standardele comunității și ale profesioniștilor. Mouse-ul oferă funcții de top într-un format mai accesibil, perfect pentru jucătorii și campionii în devenire care doresc să își îmbunătățească gameplay-ul cu ajutorul tehnologiei Razer.

Caracteristicile includ:

  • Greutate mică și ergonomie: Combină un design ușor și o formă ergonomică, cântărind doar 55g pentru o manevrabilitate de mare viteză. Noul design prezintă o reducere a greutății cu peste 12% față de DeathAdder V3 Pro și o formă îmbunătățită cu ajutorul feedback-ului de la jucătorii profesioniști de esports.
  • Design ergonomic cu textură netedă la atingere: Optimizat pentru a oferi confort și control, esențiale pentru sesiunile de gaming prelungite.
  • Autonomie până la 100 de ore: Baterie cu durată lungă de viață pentru a rezista în timpul turneelor și sesiunilor de gaming intense, îmbunătățită și de conectivitatea de tip C pentru reîncărcare rapidă.
  • Razer™ HyperSpeed Wireless: Asigură o conectivitate fiabilă, cu latență redusă, esențială pentru un joc competitiv. În plus, poate fi actualizat la 8000Hz wireless polling rates cu Razer HyperPolling Wireless Dongle, vândut separat.
  • Comutatoare Optice Razer™ Gen-3 și Senzor Optic Razer™ Focus X 26K: Tehnologie avansată pentru acțiuni ultra-receptive și precizie maximă, inclusiv o nouă funcție de Dynamic Sensitivity, pentru o personalizare mai precisă a DPI output și mouse input.

DeathAdder V3 HyperSpeed se alătură modelului preferat al fanilor DeathAdder V3 Pro, și modelului cu fir DeathAdder V3, îmbogățind portofoliul Razer și oferind gamerilor un mouse de gaming wireless ergonomic de înaltă performanță, proiectat atât pentru profesioniști, cât și pentru următoarea generație de campioni.

DeathAdder V3 HyperSpeed este disponibil începând cu 20 iunie 2024 pe Razer.com, în magazinele RazerStore și la anumiți retaileri la prețul de 119.99€ PRP.

Pentru mai multe informații despre Razer DeathAdder V3 HyperSpeed, accesează Razer.com.