Obține victoria încă dinainte de a începe jocul și adu pe setup-ul tău vibe-ul original al Battle Bus cu noua colecție Razer|Fortnite, care include periferice de gaming pentru PC licențiate de Fortnite.

Colecția Razer|Fortnite include patru periferice Razer pentru jocuri pe PC inspirate de emblematicul Battle Bus și Supply Llama din Fortnite. Mai mult, fiecare produs vine cu un in-game cosmetic care poate fi revendicat folosind un card de răscumpărare aflat în cutie.

  1. Razer DeathAdder V3 Pro – Fortnite Edition:

Țintește și lovește cu un mouse wireless, ultra-lightweight și ergonomic, care se simte incredibil de confortabil în mână. Ai la dispoziție precizia și rapiditatea necesare pentru a lovi țintele și pentru a construi eficient, așa cum o fac profesioniștii.

Razer DeathAdder V3 Pro – Fortnite Edition include și Cliffhanger in-game Pickaxe.

  1. Razer BlackWidow V4 X – Fortnite Edition:

Construiește rapid cu o tastatură mecanică avansată RGB, echipată cu 6 taste macro. Fă totul fără să ratezi vreun pas, datorită switch-urilor netede și silențioase.

Razer BlackWidow V4 X – Fortnite Edition include și Demon Skull in-game Pickaxe.

  1. Razer Kraken V3 X – Fortnite Edition:

Playlist-urile tale și Party Royale prind viață cu un sunet puternic și o imersiune mai mare datorită căștilor ușoare, ultra-confortabile, cu iluminare RGB. Razer Kraken V3 X se remarcă și prin microfonul crystal-clear pentru o comunicare fără probleme în joc.

The Razer Kraken V3 X – Fortnite Edition include și glider-ul Raptor in-game.

  1. Razer Goliathus Extended Chroma – Fortnite Edition:

Completează-ți setup-ul cu un mouse pad confortabil de gaming, dotat cu iluminare RGB pe margini, prin tehnologia Razer Chroma™ RGB. Acum, poți urmări adversarii fără probleme datorită suprafeței optimizate pentru viteză și precizie.

Razer Goliathus Extended Chroma – Fortnite Edition include și glider-ul Dauntless Dragon in-game.

Pentru mai multe informații, accesează: LINK.