Inspirată de cultura urbană de stradă, colecția întruchipează stilul artistic îndrăzneț al lui Keith Haring și estetica unică Razer.

Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri, a anunțat o colecție specială inspirată de creațiile lui Keith Haring. Într-o convergență a artei și a jocurilor, această colecție unică le permite gamerilor să își pună în valoare creativitatea.

Prin intermediul unei ediții speciale de articole vestimentare și periferice de gaming, colecția celebrează spiritul artistic al lui Keith Haring. Fiecare produs prezintă o combinație de roșu, alb și negru, decorată cu pictogramele inimilor. Colecția este o întruchipare a valorilor lui Haring de a depăși limitele și de a îmbrățișa creativitatea, ceea ce rezonează și cu jucătorii care împărtășesc pasiunea pentru excelență și aventură.

O COLECȚIE PENTRU COMUNITATE

Linia de îmbrăcăminte The Razer x Keith Haring este acum disponibilă exclusiv prin intermediul unei tombole pentru comunitate. Colecția include un tricou, un hanorac și o șapcă și surprinde spiritul artei pop reprezentative a lui Haring. De asemenea, aceasta include căștile wireless multi-platform Razer Barracuda X Keith Haring Edition, concepute pentru a face o declarație curajoasă care să rezoneze cu gamerii. Pentru a participa la tombolă, fanii pot vizita paginile oficiale de Instagram și X ale Razer. Tombola se va desfășura până pe 24 iunie 2024.

EXPRIMĂ-ȚI PERSONALITATEA PRIN RAZER CUSTOMS

Gamerii și iubitorii de artă pot achiziționa acum produse Keith Haring co-branded prin Razer Customs – un serviciu unic de personalizare disponibil doar pe Razer.com. Razer Customs le permite utilizatorilor să proiecteze și să își creeze propriul design unic pentru diverse echipamente Razer, inclusiv mouse-uri, mouse mats și carcase de telefon.

Ca parte a colecției Razer x Keith Haring, carcasa superioară a mouse-ului de gaming wireless ultra ușor Razer Orochi V2 și mouse mat-ul moale de gaming Razer Gigantus pot fi adaptate prin intermediul Razer Customs. Produsele pot fi personalizate cu un nume sau un gamertag, pentru a reflecta auto-exprimarea, principala temă a colecției,

Această colecție este o dovadă a impactului durabil al artei și al culturii asupra comunității de gaming. Renumit pentru stilul său artistic îndrăzneț și pentru activismul social care a captivat și a inspirat publicul din întreaga lume, munca lui Keith Haring prinde acum o viață și prin intermediul echipamentului de ultimă generație și al articolelor vestimentare râvnite de la Razer.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Orochi V2 Top Shell –24,99€ PRP

Razer Gigantus V2 Medium – 49,99€ PRP

Razer Gigantus V2 Large –54,99€ PRP

Razer Gigantus V2 XXL –69,99€ PRP