Scopul este de a oferi replicare asincronă clienților comuni

Komprise și Pure Storage au anunțat că Pure va colabora cu Komprise pentru a oferi Komprise Asynchronous Replication în scopul furnizării de replicări de date fiabile clienților de Pure FlashArray Files.

Construit pe baza unui parteneriat existent, acordul extins adaugă capacități de replicare a datelor pentru ofertele de revânzători existente ale companiei.

„Flexibilitatea, simplitatea și performanța sunt pietrele de temelie ale tehnologiei Pure”, a spus Shawn Hansen, FlashArray GM, Pure. „Împreună cu Komprise, inovația în replicarea robustă a fișierelor ne va extinde poziția de lider pe piața stocării unificate pentru mediul enterprise.”

Komprise Asynchronous Replication pentru FlashArray Files replică fără probleme datele fișierelor pentru a oferi un punct de recuperare sigur și consistent pentru scenariile de recuperare în caz de dezastru.

Capabilitățile cheie includ:

  • Replicare granulară a datelor: Deoarece seturile de date ale fișierelor pot fi foarte mari, clienții pot alege dacă să reproducă partajări întregi sau directoare gestionate specifice. Replicările pot fi, de asemenea, programate pentru a se potrivi nevoilor clienților.
  • Management simplificat: Gestionați mai multe replicări FlashArray cu o singură consolă intuitivă. Automatizați replicările la nivel de întreprindere utilizând API-uri.
  • Disponibilitate sporită: Minimizați pierderile de date cu o copie de replicare consistentă disponibilă în orice moment. Replicați-o pe un alt FlashArray cu viteză și agilitate.

„Fișierele de date sunt în creștere rapidă și organizațiile IT ale companiilor au nevoie de un mod simplu, fiabil și eficient de a le proteja împotriva amenințărilor și dezastrelor în continuă schimbare”, a declarat Kumar K. Goswami, CEO, Komprise. „Prin extinderea parteneriatului nostru strategic cu Pure Storage, putem oferi acum o soluție integrată de replicare a datelor care valorifică performanța și eficiența Pure, împreună cu simplitatea și dimensiunea inteligentă a gestionării datelor Komprise.”

Sursa: Storage Newsletter