Provision este unul dintre principalii jucători pe zona de securitate pe piața autohtonă. În acest context, compania a organizat a zecea ediție a Provision Security Day, eveniment care s-a bucurat de prezența unui număr mare de specialiști IT pe zona de Securitate.

Provision Security Day a ajuns la ediția cu numărul  10 și s-a impus ca un eveniment major pe zona de securitate. “Anul cesta compania noastră a împlinit 30 de ani și le mulțumesc colegilor mei, care au fost alături  de mine încă de la crearea firmei.” a declarat Alexandru Andriescu – fondatorul Provision, în debutul evenimentului.

“Securitatea cibernetică a devenit o problemă foarte importantă, fiind susținută astăzi de instituțiile guvernamentale. În cei 25 de ani, au apărut schimbări mahore în modul în care sunt rezolvate incidentele de securitate. Dacă primele soluții antivirus  cu care am lucrat presupuneau modelul bazat pe semnături, astăzi acest model nu mai este de actualitate. Securitatea proactivă și utilizarea inteligenței artificiale sunt noile tehnologii pe zona pe zona securitate. Securitatea IT este unul dintre cele mai dinamice domenii, existând foarte multe startup-uri pe această zonă. ”

Evenimentul a fost axat pe prezentarea de tehnologii pentru înțelegerea atacatorilor, atribuirea și identificarea țintelor, determinarea tiparelor și tendințelor, colectarea, analizarea și furnizarea de informații valoroase din punct de vedere contextual.

Vorbind despre inovația tehnologică pe zona de securitate, noi segmente de piață precum SIEM de nouă generație, XDR, Open XDR, ProActive Threat Hunting, Deception, Automation și, bineînțeles, AI/ML, care alimentează noile tehnologii care creează un sistem adaptiv,  bazat pe învățare continuă și sistem de apărare în permanentă evoluție.

Detalii despre eveniment găsiți pe site-ul: https://provisionsecuritydays.ro/