PROCESIO, platforma inovatoare ce are la bază tehnologia No-Code se lansează astăzi pe piața internațională, în cadru privat. Dezvoltată de la zero de o echipă dedicată din cadrul companiei Ringhel, PROCESIO permite oricărei companii să își automatizeze procesele de business fără a aloca resurse mari la nivelul echipelor IT. Din acest moment, timp de 3 luni, utilizatorii ce fac parte din perioada de lansare privată a platformei vor avea acces la funcționalitățile acesteia, putând să testeze și să descopere produsul înaintea lansării publice ce va  avea loc la 1 iulie 2021.

Fiecare companie, indiferent de specificul ei, se confruntă zilnic cu sarcini repetitive pe care le rezolvă manual. Fie că vorbim despre operațiuni, activități de marketing, servicii clienți, facturare sau dezvoltarea afacerii, toate departamentele au de-a face cu provocări legate de managementul timpului. PROCESIO este platforma care le vine în întâmpinare, permițând utilizatorilor să creeze prototipuri, să testeze și să implementeze procese de automatizare cu rapiditate și flexibilitate.

Indiferent de abilitățile de programare și codare ale unei persoane, platforma PROCESIO permite tuturor utilizatorilor să proiecteze și să construiască procese automate. Angajații unei companii din orice domeniu pot astfel să folosească platforma atât individual, cât și în echipă, pentru a dezvolta software și pentru a automatiza procesele din cadrul companiei.

“Cu PROCESIO ne propunem să eliminăm presiunea asupra departamentelor IT și programatorilor, oferindu-le acestora o pârghie pentru a inova! Am mare încredere în PROCESIO pentru că este un produs ce a luat naștere dintr-o dorință puternică de a ajuta companiile să își atingă potențialul maxim!” – Mihai Dârzan, Fondator PROCESIO.

Care este viziunea pentru dezvoltare a PROCESIO?

Pentru anul 2021, PROCESIO poate reprezenta backend-ul pentru orice software, aplicație sau serviciu, eliminând necesitatea proiectării și implementării unor arhitecturi software complicate și scalabile. Viziunea noastră este mult mai amplă, PROCESIO urmând să devină soluția naturală pentru construirea programelor software, fiind la îndemâna tuturor persoanelor, indiferent de abilitățile lor tehnice, permițându-le să coopereze fără probleme.

“În ultimul deceniu, am fost martor la schimbările rapide din tehnologie. Lucruri ce nu păreau posibile acum 10 ani, acum sunt deja depășite. Iar când vorbim despre decalajul dintre nevoile care sunt astăzi în zona de dezvoltare de software și resursele disponibile, cred cu tărie că tehnologiile No-Code, așa cum este și PROCESIO, vor reuși să reducă această prăpastie. Foarte important este să precizez și faptul că scopul platformei PROCESIO nu este acela de a-i înlocui pe programatori, ci din contră, ne dorim să le venim în ajutor. De fapt No-Code este un nou limbaj de programare!” – Marian Voicu, CEO PROCESIO.