Primul laptop de gaming de la LG oferă hardware-ul, performanța și caracteristicile pe care gamerii de astăzi și le doresc

LG Electronics a dezvăluit primul laptop de gaming al brandului, extinzând gama premium UltraGear™ și aducând vești interesante jucătorilor din întreaga lume. Câștigător al premiului CES 2022 Innovation Award, LG 17G90Q integrează un procesor Intel® Tiger Lake H din a 11-a generație, placă grafică NVIDIA GeForce™ RTX 3080 Max-Q, kit de memorie RAM dual-channel și stocare duală ultra-rapidă SSD. Pe lângă panoul IPS de 17 inci cu timp de răspuns de 1 milisecundă (GtG response time la 300Hz refresh rate) și refresh rate de 300 Hz, laptopul de gaming LG UltraGear asigură o experiență de joc captivantă și fluidă chiar și pentru cele mai solicitante jocuri, datorită celor mai recente componente hardware. În plus, sistemul de răcire LG cu cameră de vapori permite laptopului să funcționeze la rece, chiar și atunci când este împins până la limită.

Împărtășind ADN-ul laptopurilor gram super ușoare de la LG, 17G90Q are un design care îl face să fie extrem de portabil – este un laptop subțire, cu un ecran mare și o baterie impresionantă de 93Wh, cu o grosime de sub 21,4 milimetri și o greutate de mai puțin de 2,7 kilograme.

17G90Q optimizează și mai mult experiența de joc prin intermediul software-ului pentru gaming LG UltraGear Studio, care permite utilizatorilor să personalizeze opțiunile de gaming și să urmărească o varietate de date de performanță în timp real. Pentru o configurație complet unică, utilizatorii pot alege o culoare diferită pentru fiecare tastă a laptopului.

„Laptopul de gaming LG UltraGear are tot ceea ce este necesar pentru cele mai recente jocuri high-spec, oferind experiența fluidă și receptivă pe care și-o doresc toți gamerii”, a declarat Seo Young-jae, senior vice president și head of the IT business unit al LG Electronics Business Solutions. „Primul nostru laptop pentru gaming, 17G90Q se diferențiază de produsele concurente prin hardware premium, ecran generos și de înaltă calitate și design elegant și ușor, care maximizează confortul și portabilitatea”.

Află mai multe despre gama LG UltraGear și despre cele mai noi monitoare LG UltraFine și LG DualUpTo pe 4 ianuarie începând cu 18:00 ora României la conferința LG www.LG.com/CES2022.

Noua gamă de monitoare de la LG, creată pentru productivitate și pentru o experiență de utilizare unică

Concepute pentru a satisface nevoile utilizatorilor profesioniști din întreaga lume, cele mai noi monitoare premium de la LG își vor face debutul la CES 2022, la conferința de presă virtuală LG din 4 ianuarie. Atât monitorul LG UltraFine™ (modelul 32UQ85R), cât și LG DualUp (modelul 28MQ780) au un design elegant și practic, conectivitate îmbunătățită și oferă o experiență superioară de utilizare atât pentru home office, cât și pentru programatori și pentru profesioniștii din industria creativă.

Noul LG UltraFine 32UQ85R este un monitor profesional proiectat pentru a răspunde nevoilor designerilor grafici, editorilor foto/video și creatorilor de conținut. Primul panou LG Nano IPS Black de 32 de inci 4K UHD (3.840 x 2.160) redă negrul profund și culori vibrante, adăugând mai multă profunzime imaginilor și permițând creatorilor să-și materializeze orice viziune, cu precizie înaltă.

Un centru multitasking ideal pentru toate tipurile de sarcini, de la crearea de conținut până la codare, monitorul LG DualUp are un display Nano IPS cu un aspect ratio unic de 16:18 – un format complet nou pe piața monitoarelor. Monitorul inovator Square Double QHD (2.560 x 2.880) oferă aceeași suprafață a ecranului pe care ar oferi-o două ecrane de 21,5 inci și are o funcție de vizualizare vertical split. Cu ajutorul suportului LG Ergo ultra-ajustabil, LG 28MQ780 îmbunătățește productivitatea și confortul, economisind în același timp spațiu pe birou.