Compania PRAS Consulting, partener Microsoft pe piața locală, anunță finalizarea de  proiecte IT complexe la două dintre primele 20 de companii din Romania (într-un clasament realizat după cifra de afaceri înregistrată în 2012).  PRAS Consulting a finalizat un proiect de upgrade a soluției de e-mail și colaborare Microsoft Exchange la o companie din  domeniul  oil&gas. Al doilea proiect de implementare a fost realizat la o companie din domeniul telecom și a constat în integrarea soluției Fenestrae Fax Server (fax to email), soluție pentru care PRAS Consulting este singura companie din Romania care deține competențe.

 

Paul Roman, Director General al PRAS Consulting, a declarat: “Proiectul pe care l-am realizat la firma din domeniul oil&gas este fără îndoială cel mai mare proiect de Microsoft Exchange din Romania. Soluția de mail și colaborare permite organizației să-și  optimizeze procesele de comunicare. Prin zecile de proiecte de Exchange pe care le-am realizat la companii mari și foarte mari din Romania, PRAS are un know-how  important pentru această soluție de mail și colaborare.

Microsoft Exchange Server este alegerea perfectă pentru a permite colaborarea în rândul utilizatorilor, oferind o platformă de comunicare sigură, productivitate crescută și o mai bună gestionare a riscurilor.   Legat de soluția Microsoft, Paul Roman deține un important statut – Microsoft Valuable Professional – care este acordat persoanei celei mai influente în comunitatea Exchange de profesioniști IT din Romania.

 

Orientarea companiei noastre pe zona enterprise a fost foarte clară încă de la crearea acesteia acum peste zece ani. În prezent, avem o echipă de profesioniști IT cu multiple certificări și capabilă să răspundă provocărilor din proiectele de mare anvergură. Implementarea de Fenestrae Fax Server de la o firma din telecom este încă o mărturie a acestui lucru.“, precizează Andrei Suciu, (FOTO) Director de Vânzări, PRAS Consulting.

Fenestrae Fax Server și soluțiile de comunicare unificată simplifică modul de recepționare și transmitere a fax-urilor. Soluția Fenestrae, distribuită de PRAS Consulting în România, este extrem de flexibilă și permite integrarea cu diverse alte soluții (SAP, SharePoint, Exchange etc.).

Fenestrae este deja implementată în numeroase companii din topul 1000 realizat de Fortune.