Vineri, 24 aprilie, fanii sportului electronic au venit încă de la primele ore ale dimineții ca să fie siguri că nu  ratează deschiderea ușilor DreamHack Bucharest 2015.  Peste 8.000 de pasionați au asistat la turneele mari  precum  PGL CS:GO Championship Series, Star Ladder, PGL Tavern Tales, și-au întâlnit youtuberii favoriți la Stream Area, s-au confruntat în concursuri 1v1 sau alături de prieteni în zona BYOC (Bring Your Own Computer).

În cadrul meciului inaugural al PGL CS:GO Championship Series, Fnatic n-a avut nicio șansă în fața celor de la Team SoloMid, pierzând doua partide consecutiv, cu 16-12, respectiv 16-13. În a doua întâlnire a zilei, Team EnvyUs  și  Ninjas in Pyjamas  au avut unul dintre cele mai lungi meciuri din istoria CS:GO profesionist  până aproape de miezul nopții.

În turneul de Dota 2 de pe scena Star Ladder StarSeries XII situația este încă indecisă în cazul multor echipe, cu excepția celor de la London Conspiracy, care au fost eliminați din competiție.

La PGL Hearthstone Spring Tavern Tales s-au luptat 32 de jucători pentru trecerea în etapa  următoare. Dintre  aceștia, 16 au fost deja eliminați,  cei rămași  urmând să-și continue  lupta pentru marele premiu  în rundele eliminatorii unde îi vor întâlni și pe cei opt jucatori invitați.

Sâmbătă,  în a doua zi DreamHack Bucharest  2015, pe scena PGL vor defila cosplayerii spre deliciul și admirația publicului  amator  de  personaje  costumate  ca-n  jocurile  video,  dar  și  sub  atenta  observare  a  unui  juriu  internațional.  Fanii cosplay vor avea însă  ocazia să-și facă  și statuie purtând costumele  la standul partenerului Nescafe, prin intermediul unei imprimante 3D.

Tot în a doua zi, în cadrul PGL CS:GO Championship Series  vor avea loc meciurile din fazele eliminatorii si  meciul pentru locul trei. Printre favoriții la obținerea unui loc în Marea Finală se numără Team SoloMid. Și pe cea de-a doua mare scenă de la Sala Polivalentă vor fi confruntări la DotA 2, în turneul internațional Star Ladder.  Duminică vor  avea loc  finalele tuturor competițiilor și se vor decide câștigătorii premiilor care au ajuns la o valoarea totală de aproape 300.000 de euro.

În timpul festivalului (24-26 aprilie), informațiile cele mai fierbinți le veți putea citi live pe conturile sociale DreamHack Bucharest:

Pagina de Facebook: facebook.com/DreamHack.ro

Event Facebook: DreamHack Bucharest 2015

Twitter: twitter.com/dreamhackro

Fanii impatimiti ai sporturilor electronice pot urmari live semifinalele si finalele turneelor internationale pe:
twitch.tv/pgl  – pentru PGL CS:GO Championship Series

twitch.tv/pgl_hs  – pentru PGL Spring Tavern Tales (HearthStone)

twitch.tv/pgl_hots   – pentru PGL Spring Champions of the Storm (Heroes of the Storm)