În acest weekend, 18 companii participante la Stagii pe Bune au fost vizitate de peste 600 de studenți pasionați de domeniul IT, dornici să aplice cunoștințele teoretice învățate în facultate. Evenimentul s-a desfășurat la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București.

Oportunitățile profesionale prezentate sunt predominant în București, dar au fost prezentate și oferte interesante de la companii din Iași și chiar din Sofia. Prezentările au fost făcute de ingineri și manageri care au avut misiunea să explice studenților cât mai clar proiectele pe care vor lucra și ce activități vor desfășura în timpul stagiului.

Companiile prezente la eveniment au fost Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1&1 Internet Development, Thales, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.

”Numărul studenților participanți la eveniment este din ce în ce mai mare, fapt ce ne bucură mult fiindcă am reușit să scoatem oamenii din online în offline. Astfel, studenții pot afla direct de la sursă informații despre domeniul preferat și pot discuta cu cei mai buni oameni din companiile participante”, a declarat Vlad Posea, project manager ”Stagii pe bune”.