F64 Studio, lider pe piaţa echipamentelor foto din România, și Sony România anunță campania „Câștigă cu Sony!”, în care pasionații foto pot câștiga una dintre cele 150 căni Sony, premii săptămânale la alegere: Sony Home Cinema cu BluRay Player, Microsistem audio Hi-Fi Sony, Sony Bravia, Sony Vaio, Casti Sony Prestige, sau marele premiu, un Sony Vaio Ultrabook Touch.

Pasionații foto care, în perioada 24 octombrie – 27 noiembrie 2012,  cumpără de pe site-ul magazinului sau direct de la showroom-ul F64 Studio orice produse Sony în valoare de minimum 300 lei pot câștiga unul din cele 150 premii instant și intra automat la tombolă pentru a câștiga cele 5 premii săptămânale și marele premiu.

Adrian Ionescu, Product Manger F64 Studio: ,,Prin această campanie pe care o derulăm alături de Sony ne dorim să răsplătim comunitatea foto care este pasionată de produsele companiei. În oferta F64 avem 95 de aparate foto şi video Sony, de la camere compacte și SLT-uri, până la camere video, fără a pune la socoteală obiectivele şi accesoriile. Cei care doresc să participe la campania Sony vor găsi cu siguranță produse care să le împlinească nevoile, cu prețuri variate, cuprinse între 53 lei și 16.700 lei.”

Premiile săptămânale și marele premiu vor fi stabilite în urma unor trageri la sorți ce vor avea loc pe 29 noiembrie 2012. Câștigătorii campaniei vor fi anunțați telefonic în perioada imediat următoare, precum și pe pagina oficială de Facebook a F64 Studio.

Pentru mai multe detalii despre campanie, vă rugăm accesați: http://www.f64.ro/pages/concurs_sony.html#blid2572