PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru pasionații de gaming si tehnologie, a reînceput campania “Te echipăm gratuit. Până pe 12 martie, clienții care achiziționează orice procesor + orice placă de bază + orice placă video, vor primi cadou la alegere un SSD ADATA Ultimate SU650 480GB sau o sursă Aerocool LUX, 80+ Bronze, 750W.

Campania se desfășoară până pe 12 martie în limita stocului disponibil și pentru un coș de minim 2000 lei. Astfel, cei care aleg să-și construiască un sistem gaming sau office, vor primi la alegere un SSD sau o carcasă pentru a completa sistemul mult dorit.

SSD-ul oferit este ADATA Ultimate SU650 480GB cu SATA-III și promite viteze de citire de 520MB/s și scriere de până la 450MB/s. Este în format 2.5 inch, are o capacitate de 480GB și se poate monta foarte ușor în orice carcasă.

Reamintim performanțele aduse de un SSD în sistem, cum ar fi vitezele mari de boot, transferul rapid de fișiere, accesarea mult mai rapidă a conținutului, performanțele din gaming și per total o viteză mai mare a calculatorului. În plus, SSD-ul nu are părți mecanice și ocupă mult mai puțin spațiu în carcasă, iar consumul de energie este mult mai scăzut.

Sursa Aerocool LUX este de tip ATX, are o putere de 750W, certificare 80+ Bronze și protecții OPP, OVP, UVP, SCP și SIP. Eficiența este de 88% și poate susține componente de ultimă generație. Este ideală pentru sistemele puternice de gaming, oferind o serie de conectori necesari unui astfel de sistem, precum: cinci conectori SATA, doi conectori 6+2 PCI-E, un conector 4+4 Pin ATX/ESP și un conector 20+4 Pin ATX.

 

Sursa este inima sistemului, ea oferind siguranță tuturor componentelor în cazul problemelor de pe rețeaua electrică. Așadar, o sursă cu protecții și cu o eficiență bună garantează funcționarea optimă și în siguranță a întregului sistem.

 

Pentru a obține un raport preț-performanță cât mai bun, PC Garage are și câteva recomandari pentru clienții care vor să beneficieze de ofertă. Iată câteva idei de combinații de procesor + placă de bază + placă video:

 

Exemplu configurație Intel:

 

Exemplu configurație AMD