PC Garage lanseaza o noua versiune a site-ului, optimizata pentru telefoane mobile si tablete.

Acum 7 ani s-a lansat magazinul online PC Garage pentru a veni in ajutorul clientilor dornici sa economiseaca timp si energie in cautarea produsului mult dorit, la un pret avantajos.

In tot acest timp PC Garage a continuat sa se perfectioneze si sa ofere o gama variata de produse, cele mai avantajoase oferte si cele mai bune servicii. PC Garage a fost martor la  evenimentele din ultimii ani si a asistat practic la boom-ul dispozitivelor portabile (tablete, smartphone-uri si ultra-book-uri), asa ca acum a considerat ca a venit timpul sa vina din nou in intampinarea clientilor pasionati de mobilitate si portabilitate.

Astfel, a luat nastere noua versiune magazinului online PC Garage. Cea mai importanta noutate a site-ului si de asemenea o premiera in e-commerce-ul romanesc consta in faptul ca site-ul poate fi accesat de pe orice dispozitiv portabil (smartphone, tableta), acesta fiind special conceput pentru a se adapta automat la rezolutia acestuia. Toate functionalitatile prezente in versiunea de desktop a site-ului sunt disponibile si in versiunea pentru dispozitive portabile.

O data cu lansarea noului site, PC Garage a incercat sa aduca un suflu nou magazinului cu un design nou intr-o forma eleganta si prietenoasa, un continut foarte bine organizat,  o mai buna semnalizare a promotiilor si o imbunatatire a modulului de comentarii produse.