Pras Consulting a prezentat un interesant  studiu de caz la Internet&Mobile World (www.imworld.ro ) și o demonstrație live a produsului Microsoft Lync.  SustainAnalytics este o companie globală, care folosește Microsof Lync și Office 365 ca soluție de video-conferință între diversele sedii ale companiei.

“Implementarea Office 365 și  a soluției Lync la SustainAnalytics dovedește capacitatea soluțiilor Microsoft de a oferi un suport consistent pentru derularea proceselor de afaceri pe Internet. Soluția SaaS de la Microsoft a oferit un suport consistent pentru derularea proceselor de afaceri la nivelul organizației.”  a declarat Andrei Suciu, CEO – PRAS Consulting.

PRAS Consulting este Microsoft Gold Certified Partner, cu o multitudine de proiecte implementate în companii cu reţele de la zeci la mii de computere. PRAS a fost recent certificată “ Microsoft Gold Unified Communications, “, compania făcând astfel parte dintr-un club select al partenerilor Microsoft care primesc această certificare. Misiunea companiei este să devină furnizorul preferat de soluţii IT din România.