Centrul Comercial Auchan Titan, în parteneriat cu Nhood Romania, îi invită pe toți pasionații de esports la un eveniment plin de emoții și adrenalină, alături de Ovvy, cel mai popular jucător de FC 24 din România și vicecampion mondial.

Pe 15 iunie, centrul comercial devine gazda unui turneu FC24 provocator care va avea loc în zona Scenei Comunității, în intervalul 14:00 – 19:00. Iubitorii de esports s-au înscris pe pagina de Facebook a lui Ovvy, iar primii 32 au fost aleși pentru a participa în competiție.

În plus, jucătorii vor intra automat în cursa pentru premiile special pregătite în valoare de 1.200 Euro, printre care: PlayStation 5 D Chassis White Slim de la Sony, Nintendo Switch și o pereche de căști de gaming Logitech Pro X Lightspeed. Participanții vor juca în sistem eliminatoriu, în mai multe etape, până la selecția celor trei campioni ai turneului.

Invitatul special al evenimentului va fi Ovvy, bine-cunoscutul creator de conținut FC, care va comenta meciurile și le va oferi câștigătorilor premiile mult dorite. Gamerul este pregătit și de o sesiune de fotografii și autografe cu fanii.

Surprizele pregătite de Centrul Comercial Auchan Titan continuă la etajul 1, vizavi de H&M și Cineplexx, unde iubitorii de fotbal sunt invitați să vizioneze meciurile din cadrul EURO 2024.

Nhood organizează cele două activități în colaborare cu NEPI Rockcastle.

Mai multe detalii despre evenimentele centrului comercial pot fi găsite pe site-ul Auchan Titan, precum și pe paginile de Facebook și Instagram.