Joi, 23 mai 2024, la sala Auditorium – Muzeul Național de Artă al României, va avea loc o nouă ediție Codecamp_Bucharest. Conferința va reuni nume precum Dave Farley, Neal Ford, Mark Richards.

Codecamp se întoarce la București, pe 23 mai 2024, la Sala Auditorium – Muzeul Național de Artă al României. Achiziționează-ți biletul folosind acest link și beneficiezi de o reducere de 30%.

La eveniment vei avea oportunitatea să întâlnești pionierii care au redefinit dezvoltarea software-ului. Venkat Subramaniam va detalia arta simplității, Neal Ford va exemplifica principiile arhitecturii software, Mark Richards explorează arhitectura bazată pe evenimente, iar Dave Farley va aborda complexitatea software-ului și design-ul evolutiv. În plus, Ana Maria Tofan va explora „MLOps Driving AI Products”, evidențiind perspective în intersecția dintre învățarea automată și operațiuni, în timp ce Grace Jansen va discuta despre utilizarea metricilor pentru diagnosticarea aplicațiilor native în cloud, oferind strategii practice.

Agenda completă a evenimentului poate fi văzută aici.

În zona Expo a conferinței, participanții vor avea ocazia să afle mai multe despre companiile IT importante din România, cum ar fi Morningstar Sustainalytics, partener principal al evenimentului, Tremend, Luxoft, UniCredit, Societe Generale – Global Solutions Center, Devmind, Directoratul Național de Securitate Cibernetică, RoStartUp, Accenture sau Strongbytes.

În preajma evenimentului din 23 mai, vor avea loc și o serie de Masterclasses – workshopuri interactive, pentru un număr limitat de participanți:

  • Software Architecture: The Hard Parts, cuNeal Ford, pe 21-22 mai: Arhitecții software nu au decizii clare și ușoare: totul este un compromis. În acest workshop se depășesc fundamentele arhitecturii software și se concentrează pe problemele cu adevărat dificile din arhitecturile distribuite precum microserviciile și sistemele orientate pe evenimente.
  • Fundamentals of Software Architecture, cuMark Richards, pe 24 mai: Acest Workshop de 1 zi este conceput pentru a vă oferi cunoștințele, abilitățile și planul de acțiune necesare pentru a înțelege mai bine arhitectura software și pentru a deveni un arhitect de software eficient. Prin materialele cursului interactive și exercițiile de arhitectură, veți învăța despre caracteristicile arhitecturale (precum scalabilitatea, fiabilitatea, toleranța la erori și altele), ce înseamnă acestea și cum să identificați pe cele critice pentru sistemul dvs.

Mai multe detalii despre agenda masterclassurilor și costuri puteți găsi aici.