Xiaomi a lansat, la nivel internațional, Xiaomi Pad 6, conceput pentru muncă, dar și pentru a fi un adevărat centru de divertisment. Construit pentru a fi o stație de lucru eficientă pentru profesioniștii de astăzi, Xiaomi Pad 6 dispune de un ecran WQHD+ de 11 inchi (2880 x 1800) la 309 ppi, care oferă imagini bine definite și clare. În același timp, platforma sa mobilă Snapdragon® 870 asigură performanțe puternice pe tot parcursul zilei de lucru. Eficiența energetică remarcabilă și o baterie mare, de 8840 mAh (typ), permit profesioniștilor să comute rapid între aplicațiile deschise, pentru a răspunde diverselor cerințe de la locul de muncă.

Conceput pentru a crește productivitatea și a realiza mai mult, zi de zi 

Dotată cu funcții practice, această tabletă de înaltă performanță este construită pentru a anticipa și a răspunde nevoilor profesioniștilor ce lucrează alert. Terminalul reușește acest lucru, prin software-ul MIUI for Pad – o interfață exclusivă de utilizare mobilă, un Xiaomi Smart Pen (aflat la a doua generație) și tastatura Xiaomi Pad 6, care îmbunătățesc productivitatea generală. Xiaomi Smart Pen ușurează luatul notițelor, capturile de ecran sau funcția de desen, pentru a ilustra ideile creative. Butoanele utile de pe Xiaomi Smart Pen permit o captură de ecran rapidă sau comutarea fluentă între funcțiile de scriere, pictură și culoare ori de câte ori este necesar, în aplicația Notes. În plus, densitatea mai mare de pixeli a ecranului asigură că dimensiunile mici ale fonturilor sunt mai ușor de citit, astfel încât și mai mult conținut poate fi vizualizat pe afișaj. 

Când este folosită cu Xiaomi Pad 6 Keyboard, funcționalitatea tabletei este mult îmbunătățită, iar interfața este personalizabilă, astfel încât utilizatorii să poată crea propriile comenzi rapide. Pentru apelurile video, Xiaomi Pad 6 are o cameră frontală ultra-wide cu funcție FocusFrame care ajustează automat camera pentru a menține utilizatorul clar în mijlocul fotografiei. Cele patru microfoane ale tabletei captează vocea utilizatorului cu precizie și reduc semnificativ zgomotul de fundal chiar și în locații aglomerate, cum ar fi spațiile deschise de lucru, cafenelele și aeroporturile. Xiaomi Pad 6 dispune, de asemenea, de o interfață USB 3.2 Gen 1 încorporată, care se conectează la alte dispozitive pentru un transfer rapid de date și acceptă un semnal video de ieșire pentru o rezoluție de până la 4K la 60 Hz, pentru a satisface toate nevoile de lucru multi-tasking.

Muncă susținută și joacă intensă, într-o tabletă ce rezistă zi și noapte

Pentru divertisment pe rețelele sociale, videoclipuri sau jocuri, Xiaomi Pad 6 este un centru personal de divertisment ultra-portabil, care acceptă Dolby Vision®, cu o experiență vizuală uimitor de vie. Tableta prezintă o paletă coloristică DCI-P3 de 99% pentru 1,07 miliarde de culori (conform standardului CIE 2015), pentru imagini luminoase și captivante, iar rata de reîmprospătare a afișajului este de până la 144 Hz, ce asigură o experiență fluidă de joc. Între timp, Low Blue Light, certificat TÜV Rheinland, asigură ore de vizionare cu o oboseală redusă a ochilor.

Cu suport pentru Dolby Atmos® și Hi-Res Audio, Xiaomi Pad 6 dispune de o configurație cu patru difuzoare care acoperă o gamă largă de sunet, de la bas puternic la ton înalt, cu o experiență audio excelentă, indiferent dacă sunt ascultate concerte rock live sau opere.

Partenerul slim și elegant pentru fiecare activitate

Pe drumul spre birou, în oraș pentru o întâlnire, într-o călătorie de afaceri sau în avion pentru o vacanță exotică, Xiaomi Pad 6 este însoțitorul ideal în fiecare zi, gata pentru oricând și oriunde este nevoie de lucru. Subțire, ușor și rezistent, Xiaomi Pad 6 are un design unibody din aliaj de aluminiu, cu o ramă de 6,51 mm și cântărește doar 490 g, potrivit pentru utilizare oriunde. În plus față de aspectul atrăgător, Xiaomi Pad 6 afișează designul emblematic al Xiaomi 13, ce promovează o imagine profesională și elegantă, în orice situație.

Preț și disponibilitate

Xiaomi Pad 6 este disponibil în trei opțiuni de culoare: Gravity Grey, Gold și Mist Blue. Prețurile la care va fi disponibilă în România noua tabletă vor fi comunicate ulterior, pentru fiecare variantă.

Xiaomi Pad 6, sumarul specificațiilor

  Xiaomi Pad 6
Display ·        11” WQHD+ (2880 x 1800) display at 309 ppi

·        30/48/50/60/90/120/144Hz refresh rate

·        1.07 billion colors

·        99% DCI-P3 coverage (following CIE 2015 standard)

·        Supports Dolby Vision®

·        TÜV Rheinland certified Low Blue Light (Hardware Solution)

·        Corning® Gorilla® Glass 3

·        Brightness: 450 nits (typ), HBM 550 nits

Performanță ·        Snapdragon® 870 Mobile Platform

·        Octa-core CPU, up to 3.2GHz computing

·        5th gen Qualcomm® AI Engine

·        7nm process technology

·        8840mAh (typ) battery

·        RAM+ROM: 6GB+128GB / 8GB+128GB / 8GB+256GB

·        33W fast charging7

Cameră și Sunet ·        13MP rear camera

– f/2.2

– Supports 4K video recording at 30fps

·        8MP front camera

– f/2.2

– Supports 1080p video recording at 30fps

·        Large-sized quad speakers

·        Four microphones for clear and precise voice pick-up

·        Supports Dolby Atmos®, Hi-Res Audio and Hi-Res Audio Wireless

Software ·        MIUI Pad 14

·        Connect to phones: Mirrors your smartphone display to Xiaomi Pad 6. Sync the applications you are using to Xiaomi Pad 6.8

·        Drag and drop: Enables easy transfer of images and files through Gallery and File manager applications after mirroring your smartphone to Xiaomi Pad 6 with the Connect to phones function.

·        Conference tools (Noise reduction, Fill light, FocusFrame)

·        Android 13

Conectivitate ·        USB 3.2 Gen 1

·        BLUETOOTH®5.2

·        Wi-Fi 6

Accesorii ·        Xiaomi Smart Pen (2nd generation)

·        Xiaomi Pad 6 Keyboard

·        Xiaomi Pad 6 Cover

Design ·        Aluminum alloy unibody

·        490g lightweight design

·        6.51mm ultra slim bezel

·        Colors: Gravity Gray, Champagne, Mist Blue