Noul monitor Philips 243B1JH (diagonală de 23,8″ / 60,5 cm) din gama B dispune de o varietate de funcții ce oferă siguranță și confort și ajută la productivitate. Monitorul oferă andocare USB hibridă pentru simplificarea conexiunilor: un cablu USB dual mesh cu conectori de tip C și A transmite semnal video, ethernet, energie pentru încărcarea laptop-ului compatibil (până la 100W) și DisplayLink. Aceasta este soluția ideală pentru cei care caută un monitor care să asigure conectivitate, confort și securitate indiferent dacă este vorba de setup-uri complexe, birouri aglomerate sau spații deschise de co-working.

Conectivitate simplă

O stație de lucru trebuie să fie simplă, confortabilă și organizată. De aceea, Docking Station-ul USB al monitoarelor Philips oferă replicare universală a porturilor pentru o conexiune ușoară, completă și fără dezordine pe birou. Monitorul Philips 243B1JH dispune de un Docking Station USB hibrid cu porturi USB-C și USB-A. USB-C este un conector subțire, reversibil, care permite conectarea și transferul rapid de date și încărcarea bateriei laptopului direct de la monitor (datorită funcției de power delivery de până la 100W) cu un singur cablu. Cablul USB-A cu conexiune DisplayLink permite o varietate de scenarii de utilizare a laptop-ului. Portul RJ-45 Ethernet încorporat asigură o securitate mai mare a datelor, iar DisplayPort-out permite configurarea cu ușurință a unui setup multi-monitor prin cuplarea mai multor monitoare. DisplayPort-out face posibilă alăturarea mai multor monitoare de înaltă rezoluție cu un singur cablu de la primul monitor la computer, ceea ce ajută la crearea unui spațiu de lucru bine organizat.

Performanță și securitate

Philips 243B1JH optimizează experiența de vizionare. Dispune de un ecran LCD IPS care asigură unghiuri largi de vizualizare de 178/178 grade și imagini clare cu culori vii, reproducere precisă a culorilor și luminozitate constantă. Acest lucru este deosebit de important în timpul lucrului în echipă, când toți cei prezenți sunt în fața unui singur monitor și oferă vizibilitate excelentă indiferent de unghiul din care este privit ecranul. Pentru o experiență de vizionare mai confortabilă, acest model include și setarea Philips LowBlue și tehnologia Flicker-Free și este certificat și TÜV Rheinlend.

Noul monitor Philips 243B1JH este alegerea potrivită pentru cei care doresc mai multă siguranță: cea mai nouă cameră web pop-up este echipată cu senzori avansați pentru recunoașterea facială Windows Hello, care permite utilizatorilor să se conecteze în mod convenabil la dispozitivele lor Windows în mai puțin de două secunde (de trei ori mai rapid decât o parolă).

Eco-friendly

La fel ca întreaga linie B, acest model îndeplinește o multitudine de standarde și certificări de mediu, cum ar fi EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge și RoHS. PowerSensor-ul încorporat detectează prezența utilizatorului și reglează luminozitatea monitorului ca răspuns (reducând luminozitatea monitorului atunci când utilizatorul se îndepărtează), ducând la monitorizarea mai lungă a vieții și la economii de energie de până la 80%. În plus, monitorul este echipat cu un senzor de lumină care reglează automat luminozitatea imaginii pentru a se potrivi condițiilor de iluminare din cameră, cu un consum minim de energie.

Monitorul Philips 243B1JH este disponibil începând din februarie la un preț de 2041 lei.