LG Electronics (LG) pregăteşte o nouă linie de produse, ce promite să ofere utilizatorilor o mai mare libertate de gestionare a spaţiului de lucru. În cadrul târgului CES 2016, LG va prezenta noile monitoare UltraWide™ de 21:9 şi noile monitoare de gaming 4K, ambele game fiind concepute să ofere maxim de productivitate şi divertisment.

În cadrul CES 2016, în standul LG vor fi prezente mai multe configuraţii spectaculoase, construite în jurul noilor monitoare. Una dintre acestea se adresează pasionaţilor de jocuri şi profesioniştilor, fiind construită în jurul modelului LG 34UC98, un monitor 21:9 UltraWide™ curbat de 34”, dotat cu o conectivitate Thunderbolt™ 2. Ecran de dimensiuni impresionante, rezoluţie QHD 3440 x 1440 pixeli, tehnologie IPS ce îmbunătăţeşte calitatea imaginii şi o serie de caracteristici optimizate, sunt doar cîteva dintre atuurile acestui model conceput pentru a satisface nevoile unei game largi de utilizatori, de la pasionaţii de jocuri la profesioniştii din domeniul digital.

Datorită ecranului său 21:9 UltraWide™ curbat, LG 34UC88 este capabil să ofere o imagine QHD de excepţie. La fel de impresionant este şi modelul LG 27UD68, un monitor Ultra HD 4K capabil să ofere imagini cu o fidelitate atăt de bine definite încât nu vei mai dori să te joci pe un alt monitor. Ambele modele se folosesc de tehnologia AMD FreeSync, oferind o experinţă de joc fluidă, lipsită de artefacte.

De asemenea, tot în cadrul standului său, LG va prezenta şi modelul 34UM88, un monitor 21:9 UltraWide™ perfect pentru profesioniştii din domeniul digital, fie că vorbim de fotografi sau de designeri grafici ce au nevoie de o reproducere precisă a imaginilor. Câmpul de vizualizare larg al acestui monitor crește productivitatea prin crearea unui spațiu de lucru mai mare, în timp ce compatibilitatea sa cu portul Thunderbolt™ 2 devine indispensabilă pentru artistii ce lucrează cu imagini sau fişiere video de mari dimensiuni.

La CES își face debulul modelul 27UD88 un monitor Ultra HD 4K de 27-inch cu suport USB-C creat pentru profesioniști. Beneficiind de cele mai noi tehnologii de conectivitate, monitorul permite utilizatorilor să-și încarce bateria laptopului la fel de rapid ca la utilizarea adaptorului dedicat, putând simultan transfera date la viteze USB 3.0. Utilizarea unui singur cablu oferă posibilitatea de a conecta laptopul la un monitor totodată folosindu-l pe acesta ca sursă de curent, eliminând necesitatea instalării altor cabluri.

“Suntem întotdeauna entuziasmați să prezentăm în cadrul CES cele mai noi tehnologii și produse ale companiei,” a spus Jang Ik-hwan, director al diviziei de monitoare, LG Electronics. “LG inovează într-un ritm constant pentru a depăși așteptările clienților’ prin crearea de produse cu estetică uluitoare și experieță unică pentru utilizator.”