Noile modele Toughbook CF-H2 vor fi disponibile în portofoliul de terminale al Novensys, începând cu această lună.

Tableta CF-H2 disponibilă în două modele distincte, poate fi utilizată împreună cu soluţiile dezvoltate de Novensys pentru a întâmpina nevoile profesioniştilor din domeniul medical şi al lucrătorilor din utilităţi. Modelul CF-H2 Healthcare este conceput pentru a oferi doctorilor şi asistentelor acces instant la înregistrările medicale de la punctul de îngrijire, precum şi o documentaţie exactă privind condiţia pacientului şi a medicamentaţiei sale şi permite în final o mai mare eficienţă a proceselor clinice.

CF-H2 este conceput pentru inginerii din teren şi din utilităţi nevoiţi să lucreze în toate condiţiile meteo şi de cele mai multe ori în spaţii înguste.  Cu aspectul robust, construit ergonomic, cu o viaţă prelungită a bateriei şi cu un ecran ce reflectă razele soarelui pentru a obţine o vizibilitate mai bună, ecranul tactil al tabletei Toughbook este unealta ideală pentru accesarea aplicaţiilor şi datelor din cele mai dificile medii mobile. Combinaţia dintre portabilitate şi conectivitate îmbunătăţeşte fluxurile de lucru şi productivitatea din teren la punctul de lucru.

Ambele modele CF-H2 sunt echipate cu procesoare din a 3-a generaţie de la Intel® Core™ i5-3427U vPro™ (1.8GHz până la 2.8GHz cu Intel® Turbo Boost Technology) şi grafică Intel® HD 4000. Pe lângă noile procesoare, CF-H2 este deasemenea echipat şi cu module DDR3L de memorie RAM ce lucrează la voltaj scăzut folosind mai puţin curent pentru eficienţă sporită şi pentru a mări durata de viaţă a bateriei. Capacitatea de stocare a Hard Disk-ului a fost deasemenea mărită de la 160GB la 320GB pe lângă opţiunea SSD de 128GB.

Creşteri ale eficienţei pentru a mări viaţa bateriei

Îmbunătăţirile aduse de Panasonic şi Intel asigură o durată de viaţă a bateriei tabletei Toughbook CF-H2 cu peste jumătate de oră ceea ce va permite lucrătorilor din teren mai mult de 7 ore de utilizare (MobileMarkTM 2007, 60cd/m²) cu Windows® 7 fără a reîncărca bateriile de înaltă capacitate. CF-H2 reîncarcă cele două baterii în acelaşi timp, rapid, pentru încărcări rapide (aproximativ 3 ore).

Deasemenea toate unităţile folosesc tehnologia Panasonic Power Management Utilities pentru a maximiza eficienţa energiei consumate pentru toate resursele relevante necesare procesorului în funcţie de fiecare sarcină sau de definirea profilului de utilizator individual.

Ambele modele Toughbook beneficiază de cea mai avansată conexiune Bluetooth®

Ambele modele Toughbook au incluse cele mai noi tehnologii Bluetooth® 4.0 Smart Ready  pentru a putea conecta lucrătorii din teren mult mai rapid şi mai eficient. Bluetooth® 4.0 (clasa 1) este complet compatibil cu versiunea 2.1 Bluetooth®.  Bluetooth® 4.0 Low Energy oferă conexiune rapidă şi consum redus de energie.

 În plus, ambele Toughbook vin echipate cu porturi de mare viteză USB 3.0 SuperSpeed ce permit transmiterea datelor cu o viteză de pâna la 10 ori mai mare decât USB 2.0.

Ambele tablete oferă în continuare, opţional, un modul wireless F5521gw HSPA+ (DL: 21 Mbps). Include un switch wireless dedicat ce permite utilizatorilor să închidă sau să deschidă conexiunea pentru a obţine timpi mai buni de operativitate. Disponibil la cerere, tabletele pot fi trecute pe modul de protecţie anti-furt (Anti-Theft-Protection) alegând cele mai noi tehnologii de la Intel® AT.