Lenovo a prezentat noul portofoliu de dispozitive inteligente, laptopuri și tehnologie AR în cadrul evenimentului anual Tech Life de la IFA 2019. Prin noua gamă, Lenovo își propune să ofere tehnologie mai smart, mai accesibilă, cu mai multe beneficii pentru utilizatorii săi. Misiunea Lenovo este de a dezvolta tehnologie care poate transforma lumea și poate contribui la o societate digitală sustenabilă, mai inclusivă și de încredere.

 Lenovo pariază pe AI cu PC-urile mai inteligente Yoga™

PC-urile premium Lenovo Yoga sunt renumite pentru puterea de calcul, măiestria cu care au fost dezvoltate și funcțiile de divertisment pe care le oferă. Liderul mondial al PC-urilor1 colaborează cu parteneri de avandargă pentru a livra rapid tehnologii mai inteligente, rezultatele fiind cu adevărat inovatoare.

Lenovo și-a arătat măiestria prin noua gamă de laptopuri dezvoltate în parteneriat cu Intel® ca parte a programului său de inovare, denumit Project Athena2, rezultatul fiind o serie de laptopuri mai subțiri, mai ușoare și mai intuitive, cu tehnologie  AI, cu cele mai noi procesoare Intel Core™ și Windows 10.

Noile Yoga C940 de 14 inci și Yoga S740 dispun de funcții inteligente exclusive, precum funcția Super Rezoluție care îmbunătățește calitatea video până la 1080p FHD pe Windows Media Player3 și funcția Q-Control care îmbunătățește durata de viață a bateriei unui PC atunci când modul de răcire inteligent, îmbunătățit cu tehnologie AI, este activat. Acesta monitorizează temperatura dispozitivului și poate controla mai bine ventilatorul. Funcția Modern Standby le permite laptopurilor Yoga să efectueze sarcini în background, precum primirea email-urilor chiar și în modul sleep și trezirea instantanee din acest mod, la fel ca un smartphone.