Netsafe Solutions a fost desemnat cel mai bun distribuitor Fortinet din estul Europei în cadrul conferinței anuale “Fortinet Partner SYNC Eastern Europe”. De asemenea, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de aproximativ 65% în 2014 în raport cu anul precedent.

Evenimentul vendorului de soluții de securitate IT, Fortinet, a fost dedicat partenerilor din Europa și s-a desfășurat în perioada 21-22 mai 2015, în Praga, Cehia. Netsafe a fost selectat pentru acest premiu dintre trei companii nominalizate.

“Premiul a fost acordat ținând cont de rezultatele obținute prin profesionalismul echipei, logistica, suportul tehnic oferit, organizarea de workshopuri și traininguri pentru parteneri.” a declarat Doru Manea, CEO Netsafe.

„Pentru noi acest premiu înseamnă o recunoaștere a experienței acumulate în toți acești ani, dar și a eforturilor depuse împreună cu partenerii noștri pentru implementarea unor soluții de securitate IT performante” a completat Doru Manea.

„Ca urmare a consolidării poziției noastre pe piața de securitate IT din România, am avut o creștere a cifrei de afaceri de la 2.6 milioane USD în 2013 la aproximativ 4.2 milioane USD în 2014. Obiectivul nostru este să menținem acest trend crescător și să fim în continuare un jucător important pe piața locală a soluțiilor de securitate IT.” a adăugat Doru Manea.

Ca o consecință a experienței acumulate, NetSafe Solutions  dispune de singurul centru de training din Europa de Est pentru soluțiile distribuite. Centrul oferă acces la toată gama de cursuri și face posibilă obținerea de certificări la nivel local pentru clienți și parteneri. De asemenea, compania a dotat un laborator al Universității Politehnice din București cu echipamente Fortinet, laborator care este în prezent folosit pentru activitățile didactice la disciplinele de securitate IT specifice programelor de studii de licență și master.