Motorola dezvăluie colecția inspirată de razr 40 ultra, creată în colaborare cu Maurice Munteanu, dovedind încă o dată angajamentul față de lumea modei. Fashion editorul a creat cinci ținute care exprimă esența razr 40 ultra și caracterul atemporal al familiei razr. Inspirat de designul memorabil al gamei, Maurice propune reinterpretarea little black dress pentru ea, alături de clasica ținută business pentru el.

Cu siguranță jeanșii, jacheta din piele și colierul din perle sunt piese care nu se vor demoda niciodată. Imaginează-ți: începutul anilor 2000, reclamele vintage la jeans, jachetele uber-sexy din piele. Fix ca jeanșii pe care îi purtai în liceu și care acum sunt mai cool ca niciodată, și razr 40 ultra are această capacitate fantastică de a se adapta, de a ține pasul cu absolut toate capriciile modei, spune Maurice Munteanu.

Fără îndoială, însă, bijuteria colecției este outfit-ul format din rochia statement din paiete și cizmele înalte din același material, ținuta întregită de razr 40 ultra Viva Magenta, alături de care orice outfit este desăvârșit.

Motorola este un brand care a construit de-a lungul timpului o legătură puternică între tehnologie și lumea modei. Procesul a început cu lansarea unuia dintre primele device-uri portabile din lume și a continuat cu numeroasele modele cu clapetă care s-au bucurat de o popularitate în rândul pasionaților de modă. Motorola a prezentat următoarea generație de telefoane razr, demonstrând încă o dată că designul inovator poate redefini experiența pe care o avem cu smartphone-ul nostru.

razr, un „fashion statement” atemporal

Încă de la primul smartphone clamshell, Motorola are o istorie bogată în rescrierea modului în care oamenii accesează și experimentează inovația. După primul apel efectuat de pe un telefon mobil făcut de Motorola acum 50 de ani, brandul a înțeles că utilizatorii aveau nevoie nu doar de un telefon portabil, ci de un dispozitiv care să le completeze stilul de viață. Astfel, au apărut pe piață celebrele telefoane Motorola cu clapetă, vedetele perioadei, în special pentru iubitorii de fashion. Apariția lui razr v3 în filmul The Devil Wears Prada a fost dovada integrării perfecte a brandului în estetica fashion a utilizatorilor, iar Motorola continuă să respecte promisiunea pe care a făcut-o cu ani în urmă.

Motorola știe ca astăzi telefoanele nu mai sunt doar o modalitate de conectare digitală sau doar un instrument pentru productivitate, ci sunt mai mult decât oricând o declarație despre personalitatea și despre stilul utilizatorilor. Prin lansarea lui razr 40 ultra, Motorola oferă încă o dată pasionaților de modă un telefon iconic, performant, cu funcții gândite pentru nevoile actuale ale utilizatorilor, în cele mai relevante nuanțe ale momentului – culorile Pantone.

Te poti bucura fără griji de razr 40 ultra, statement-ul tău fashion, mulțumită asigurării Motorola

Motorola știe că accidentele pe care telefoanele le pot suferi sunt o problemă pe care utilizatorii o experimentează. Brandul vine în întâmpinarea cumpărătorilor care aleg să achizitioneze în luna iunie motorola razr 40 ultra, cu asigurarea ADP (advance device protection) pentru un an de zile.

În perioada 1 – 30 iunie, utilizatorii care achiziționează un motorola razr 40 ultra de la partenerii autorizați beneficiază de asigurare ADP (advance device protection) gratuită pentru un an. Astfel, dacă smartphone-ul este deteriorat neintenționat, dacă este afectat de infiltrarea apei, de o supratensiune electrică sau dacă ecranul OLED/POLED integrat se defectează ca urmare a acțiunii accidentale a utilizatorului, Motorola va repara sau va înlocui gratuit produsul. Motorola va accepta până la două (2) solicitări de reparare a produsului prin intermediul acestui Acord, pe parcursul unei perioade de 12 luni.

Te poți bucura astfel de razr 40 ultra, fashion statement-ul tău, fără grija accidentelor. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei: https://cutt.ly/uwe27Hvj.

Noul motorola razr 40 ultra poate fi achiziționat din magazinele Altex, eMAG, Orange și Digi la un preț recomandat de 5999,90 lei.