Dispune de un ecran maxim de 21:9 și o precizie incredibilă a culorilor

ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, anunță că monitorul profesional VP3881a ColorPro™ a câștigat premiul pentru categoria Cel mai Bun Monitor Video Professional, oferit de Technical Image Press Association (TIPA) 2022. Monitorul de 37.5 de inci este lăudat pentru ecranul curbat 21:9 și pentru extraordinara acuratețe a culorilor. Este ideal pentru editarea video, lucru susținut și de câștigarea recunoașterii internaționale pentru excelență.

ColorPro a pus întotdeauna pe primul plan, nevoile și cerințele creativilor, ceea ce a dus la inovația și designul produselor noastre. Am colaborat cu diverși creativi pentru a proiecta dispozitive care îmbină funcționalitatea și estetica pentru a fi potrivite pentru designeri, fotografi și videografi”, a declarat Oscar Lin, Manager General al Monitor Business Unit la ViewSonic. „Suntem încântați să fim recunoscuți de TIPA – unul dintre cei mai influenți experți în creație din industria fotografiei. Prin recunoașterea monitorului VP3881a ColorPro de către comunitatea creativă ne ajută să ne consolidăm angajamentul față de aceștia și să continuăm să dezvoltăm instrumente profesionale care să îi inspire.”

Elementele care au făcut diferență în câștigarea premiului TIPA pentru cel mai bun monitor video de către VP3881a ColorPro sunt experiența imersivă pe care o oferă și acuratețea superioară a culorilor. Ecranul curbat, ultra-lat 21:9 oferă imagini uimitoare din toate unghiurile și lărgește câmpul vizual pentru a facilita ușurința de vizualizare. Editorii video se vor bucura de ecranul ultra-lat și de acuratețea culorilor, realizând sarcini de editare care necesită precizie absolută.

Dispunând de mai multe porturi, inclusiv USB-C, HDMI și DisplayPort, monitorul s-a remarcat în aplicațiile utilizate pentru acordarea premiul TIPA din acest an. VP3881a permite fluxuri de lucru pe mai multe ecrane, redarea securizată a conținutului 4K datorită protecției HDCP 2.2 și o putere de 90 W pentru perifericele și dispozitivele externe.

Validat de Pantone® și pre-calibrat din fabrică pentru fidelitate maximă a culorii, gama largă de culori a VP3881a de 95% DCI-P3, 100% sRGB și 100% Rec. 709 oferă nuanțe realiste și de calitate profesională. Precizia sa Delta E<2 oferă un spectru de 4,39 trilioane de culori cu care te poți juca în post-producție. Cu un range dinamic inspirat de cinematografie (HDR10), erorile de afișaj sunt eliminate, iar creativii se bucură de imagini clare și contrast puternic.