În cadrul celei de-a 57-a ediții a târgului IFA (1-6 septembrie 2017), MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, va prezenta o serie de inovații în materie de display-uri. În spațiul din hall 22, vizitatorii pot descoperi gama vastă de ecrane curbate Philips, tehnologia High Dynamic Range (HDR) ce oferă contrast și culori mai bune ca oricând, rezoluții ale viitorului cu o claritate 8K și soluții impresionante pentru profesioniști.

Design curbat, culoare & divertisment

Gama de monitoare Philips 2017-2018 demonstrează angajamentul față de design-ul curbat și reproducerea excepțională a culorilor. Modelele curbate, care vor fi prezentate la IFA 2017, vor varia de la diagonala de 27 inch până la cea de 49 inch. Monitoarele nu se remarcă doar prin faptul că sunt curbate, ci sunt echipate cu o gamă largă de caracteristici care să ofere o experiență extraordinară a culorii: modelele dotate cu tehnologia Ultra Wide-Color, Quantum Dot și HDR vor fi disponibile pentru vizualizare la stand.

Unele dintre atracțiile speciale pentru vizitatori vor fi stațiile de divertisment multiscreen, cu monitoare Philips curbate de 3 x 32 inch, dotate cu funcții Quantum Dot și Ambiglow, ce permit utilizatorilor să experimenteze un nivel nou de imersiune.

Atractive vor fi și stațiile de divertisment și multitasking de 43 inch, cu un set fantastic de caracteristici: rezoluție de 4K, HDR, Adobe RGB și funcționalitate USB de andocare – divertisment excelent pentru acasă.

Specialități pentru profesioniști și entuziaști

Pe măsură ce 4K este îmbrățisat din ce în ce mai mult de mainstream, monitoarele Philips cu o rezoluție mai mare sunt acum la orizont: modelele 8K. Viitoarea rezoluție UHD de 8K are de două ori rezoluția verticală și orizontală a unui UHD de 4K, deci de patru ori mai mulți pixeli în total. Vizitatorii pot experimenta precizia de 8K pentru prima oară: va fi prezentat un display de 8K de 32 inch care, de asemenea, dispune de un design fără ramă pe toate cele patru margini pentru a crea o experiență de vizionare impecabilă.

Alte atracții pentru designeri, fotografi și utilizatori de CAD sunt ecranul profesional 4K cu diagonală 31,5 inch cu andocare HDR și USB-C și ecranul QHD de 31,5 inch cu gamă de culoare Adobe RGB și funcționalitate USB de andocare.