Microsoft şi-a anunțat planurile de a lansa sistemul de operare Windows 10 pe data de 29 iulie prin organizarea unei serii de evenimente dedicate fanilor, prin acțiuni pe care le va susține împreună cu mii de retaileri, incluzând magazinele dedicate Microsoft, printr-o nouă campanie de advertising globală şi printr-un program care își propune să promoveze persoanele şi organizațiile din întreaga lume care au un impact pozitiv pentru cei din jur, urmând să se desfășoare pe durata unui an. Sistemul de operare Windows 10, disponibil pentru prima dată ca upgrade gratuit*, oferă o experiență caracterizată de viteză şi familiaritate, are funcții îmbunătățite de securitate şi actualizări permanente. Integrând noi aplicații inovatoare precum Cortana**, Microsoft Edge şi Xbox, Windows 10 este cel mai bun Windows care a existat vreodată.

„Windows 10 a fost creat pentru a-i ajuta pe oameni să facă lucruri extraordinare. Suntem extrem de încântați să sărbătorim lansarea Windows 10 alături de fanii noștri”, a declarat Yusuf Mehdi, Corporate Vice President Windows and Devices Marketing, Microsoft. „Vom marca lansarea Windows 10 sărbătorind oamenii şi organizațiile care fac lumea mai bună în fiecare zi – şi ajutându-i să genereze mai multe schimbări în comunitățile lor.”

 

Evenimente globale cu ocazia lansării, dedicate fanilor Windows

Fanii Windows au contribuit la dezvoltarea Windows 10. Nu mai puțin de 5 milioane de persoane din programul Windows Insiders au oferit feedback important. Participanții Windows Insiders vor fi primii care vor beneficia de Windows 10 şi vor fi invitați să se alăture evenimentelor dedicate fanilor desfășurate în 13 orașe din lume, printre care Sydney, Tokyo, Singapore, Beijing, New Delhi, Dubai, Nairobi, Berlin, Johannesburg, Madrid, London, Sao Paolo și New York. În cadrul acestor evenimente, fanii vor avea ocazii de a testa produsul, vor beneficia de demonstrații practice, divertisment şi șansa de a se întâlni cu echipa Windows.