Potrivit TechNet, Microsoft a anunţat deschiderea Transparency Center de la Bruxelles în cadrul Conferinţei pe tema securitaţii de la Munich. Centrul “va oferi clienţilor noştri guvernamentali o capacitate sporită de a revizui codul nostru sursă. Centrul de la Bruxelles este o parte a programului nostru de lungă durată, care oferă clienţilor guvernamentali capacitatea de a revizui codul nostru sursă, reasigurându-se  de integritatea sa și confirmând că nu există motive de îngrijorare. Speranța mea este să deschidem Transparency Center de la Bruxelles până la sfârșitul acestui an.”, declară Matt Thomlinson, Vice President, Microsoft Security.

Au fost anunţate şi cele trei arii în care Microsoft va întreprinde acţiuni: extinderea criptării pe serviciile, consolidarea protecției legale de date ale clienților, precum și creșterea transparenței codului pentru software.

 

Sursa: http://blogs.technet.com/b/microsoft_on_the_issues/archive/2014/01/31/microsoft-announces-brussels-transparency-center-at-munich-security-conference.aspx

Sursa foto: http://technorati.com/