Microsoft.com a ales solutiile Dynamics CRM implementate de Matricia Solutions la Boromir si Iristel Romania pentru a fi publicate pe site-ul sau global sub forma unor studii de caz dedicate.

Cu mai putin de un an in urma, Matricia Solutions finaliza cu succes doua proiecte majore de implementare a solutiei Microsoft Dynamics CRM, la doua companii de top din Romania: Boromir si Iristel Romania.

De la finalizarea implementarii si pana astazi, cele doua solutii, verticalizate de Matricia pe specificul industriilor de distributie , respectiv telecom , si-au dovedit fiabilitatea, oferind organizatiilor-client beneficiile de business pe care le preconizau. Astfel, Microsoft a decis realizarea, in colaborare cu Matricia si reprezentantii organizatiilor-client, a unor studii de caz dedicate pentru a fi publicate pe site-ul global Microsoft.

De luna aceasta, studiile de caz sunt disponibile la:

http://www.microsoft.com/casestudies/Case_Study_Detail.aspx?CaseStudyID=710000000745 – Boromir Ind si http://www.microsoft.com/casestudies/Case_Study_Detail.aspx?CaseStudyID=710000000744 – Iristel Romania

, plasand solutiile implementate de Matricia Solutions in galeria internationala a proiectelor pe platforma Microsoft Dynamics CRM.