Pornind de la succesul inregistrat la nivel mondial cu accesoriile KLYP dedicate iPhone, Manfrotto a dezvoltat recent KLYPAPP – prima aplicatie pentru fotografii si filmari reusite cu iPhone, disponibila gratuit pentru descarcare direct de pe iTune.

Este cunoscut faptul ca tot mai multi pasionati de fotografie recurg adesea la utilizarea unui smartphone pentru fotografii rapide de vacanta, sau, la o iesire cu prietenii pentru a surprinde instantanee interesante, iar evolutia tehnologica a acestor tipuri de telefoane, permit posesorilor sai realizarea unor fotografii sau a unor filmari destul de reusite.

KLYPAPP este prima aplicatie de tipul hands-free photo capture dezvoltata de Manfrotto,  care amplifica beneficiile fotografierii sau filmarii cu iPhone.

Aplicatia este deosebit de utila pentru posesorii de iPhone, deoarece pe langa posibilitatea declansarii cu intarziere a camerei din dotare a acestui smartphone,  aplicatia ofera posibilitatea de a efectua diferite setari si editari pentru realizarea si imbunatatirea fotografiilor precum si transmiterea imediata a lor in retele sociale.

In plus, cu ajutorul accesoriilor KLYP, in combinatie cu aplicatia KLYPAPP, posesorii de iPhone 4/4s si 5 pot beneficia acum la maxim de beneficiile oferite de acest smartphone, putand realiza acum fotografii sau filmari creative, chiar si fotografie de produs, la un nivel profesional.

Despre aplicatie si cum puteti beneficia la maxim de beneficiile unui iPhone in realizarea fotografiilor, mai multe detalii, pe site-ul reprezentantului oficial Manfrotto in Romania.