Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca producator de sisteme de calcul, integrator de sistem si dezvoltator software, a obtinut certificarea de VMware Enterprise Partner .

“Prin acest parteneriat, Maguay confirma statutul de integrator de solutii complexe, cu acces direct la cei mai importanti generatori de tehnologie ai momentului. Portofoliul Maguay se largeste in acest fel cu solutiile profesionale VMWare pentru consolidarea si virtualizarea data-centerelor, publice sau private, dar si cu solutiile pentru virtualizarea desktop –urilor (folosind platforma VMware vSphere) – unele dintre cele mai „la moda” directii de dezvoltare a infrastructurilor IT. ” a declarat dl. Eduard Pughin, Director Operaţiuni Maguay.

 Prin intreaga sa activitate, Maguay a dovedit un interes ridicat fata de segmentul de servere, incorporand intotdeauna ultimele tehnologii in solutiile furnizate si imbunatatindu-le in functie de experientele si nevoile consumatorilor sai. Maguay investeste continuu in performanta, sustinand dezvoltarea competentelor angajatilor sai, prin care acestia urmeaza cursuri de specializare, obtinand atestari din partea Intel, VMWare, Nexenta, Oracle si altii.

Cea mai recenta acreditare obtinuta de catre Maguay este cea de VMware Enterprise Partner, ce demonstreaza competentele companiei in dezvoltarea de solutii de virtualizare . Obiectivele operationale ale Maguay includ migrarea spre platforma de virtual cloud a VMware, oferind solutii cu o siguranta ridicata, foarte performante, de incredere, cu o garantie solida si cu un serviciu tehnic competent in vederea eficientizarii la maxim a bugetelor de IT ale clientilor sai.

Aceasta acreditare reprezinnta inca o validare oficiala a profesionalismului cu care Maguay dezvolta produse customizate in functie de nevoile fiecarui client, reducand riscurile prin oferirea de concepte testate la nivel mondial, precum si a unor solutii pilot si demonstratii comparative. Specialistii Maguay,  certificati in design, implementare, suport si mentenanta pentru solutiile bazate pe produsele VMware ii vor ajuta sa dezvolte o strategie de private cloud pe termen lung, in functie de rata de crestere a companiei in cauza.

Implementarea solutiilor de Private Cloud, pe platforme hardware Maguay si software VMware, ofera organizatiilor posibilitatea de a-şi folosi mult mai eficient resursele hardware, de a pune la dispozitie utilizatorilor diferite servicii, aplicaţii şi putere de procesare imediat ce aceştia au nevoie. Implementarea acestor solutii  asigura o reducere semnificativa a costurilor pentru achizitiile hardware, a costurilor de administrare si nu in ultimul rand disponibilitatea in caz de dezastru la nivelul aplicatiilor critice.