Maguay MyWay P1301x, urmasul celui mai puternic ultraportabil de gaming de pe planeta, este disponibil acum in oferta Maguay. Cele mai noi si mai solicitante jocuri ale momentului vor rula la calitate maxima si fara compromisuri, oferind o experienta multimedia fascinanta.

MyWay P1301x are un display de 13.3” cu rezolutie FullHD (1920×1080) si poate fi configurat cu cele mai puternice procesoare Intel® i7 din generatia a IV-a, Haswell, oferind astfel ultraportabilului MyWay P1301x performanta unui desktop replacement veritabil.

Ultraportabilul poate fi configurat cu SSD-uri de pana la 512 GB sau cu HDD-uri hibrid de 1 TB si suporta pana la 16 GB de memorie DDR3 la 1600 MHz.

Procesorul grafic nVIDIA GTX 765M dotat cu tehnologia Optimus™ si 2 GB de memorie GDDR5 este primul GPU nVIDIA GeForce GTX care soseste pe un notebook de numai 2 kg.  Acesta ii ofera ultraportabilului o performanta grafica comparabila cu cea a notebook-urilor de gaming de 15 si 17” si ruleaza impecabil cele mai noi titluri de jocuri.

Sistemul audio, Sound Blaster™ Cinema, face ca sunetul sa fie la fel de profund si bogat in detalii precum imaginea randata pe ecranul de 13.3″, mat si Full HD. Tastatura de tip chiclet, iluminata, intregeste dotarile ultraportabilului. Modelul dispune si de tehnologia Anti-Theft de la Intel®, care asigura securitatea datelor. In cazul  pierderii sau furtului ultraportabilului, datele nu vor putea fi accesate de altcineva.

Produsul este disponibil pe comanda si poate fi configurat pe site-ul www.maguay.ro sau telefonic, cu ajutorul unui specialist Maguay.