M7 Group va oferi în continuare abonaților servicii TV de cea mai bună calitate, în urma extinderii parteneriatului cu SES pentru distribuția canalelor TV prin intermediul satelitului Astra de la poziția orbitală 19,2o Est. Potrivit înțelegerii, M7 Group va utiliza un transponder pe satelitul Astra pentru transmiterea pachetelor TV către abonații din Benelux și țările vorbitoare de limba germană, în următorii trei ani.

„Suntem încântați de prelungirea contractului cu SES pentru utilizarea transponderului de pe satelitul de la 19,2o Est, ceea ce ne permite să continuăm să le oferim servicii de calitate abonaților din Benelux și țările vorbitoare de germane. Relația noastră de lungă durată cu SES ne permite să apreciem foarte mult serviciile de cea mai bună calitate și ne așteptăm să continuăm acest parteneriat de succes și în anii care urmează”, a declarant Bill Wijdeveld, vicepreședinte Business Development, M7 Group.

„Ne bucurăm să furnizăm în continuare M7 Group servicii noastre de la 19,2o Est, ceea ce le permite să exploateze acoperirea noastră extinsă în zona Benelux și țările vorbitoare de germană pentru distribuție pachetelor TV. M7 Group se bazează pe SES de mulți ani pentru distribuția de conținut video de înaltă calitate către diferite părți ale Europei, nu doar prin satelitul de la 19,2o Est, ci și prin poziția de la 23,5o Est”, a declarat said Martin Ornass – Kubacki, vice-președinte Sales Central Eastern Europe, SES Video.