Logitech lansează MX Sound, un sistem audio bluetooth premium pentru birou, cu un sunet compact și design elegant. Acest sistem stereo transformă experiența audio de la birou prin difuzoare de înaltă calitate și un canal reflex amplasat pe spatele boxei pentru o redare impecabilă a muzicii, filmelor și materialelor video. Dispunând de iluminare activă cu comenzi de mișcare, MX Sound oferă capacitatea de a ajusta foarte ușor volumul și a se conecta cu alte dispozitive prin bluetooth.

“Cu MX Sound puteți acum să vă bucurați de un sunet extraordinar într-un produs proiectat să completeze cel mai arătos birou”, a precizat Philippe Depallens, Vice Președinte și Manager General în cadrul Logitech Audio. “Acest sistem audio a fost proiectat de la zero pentru a oferi o experiență captivantă indiferent dacă sunetul provine de la calculator, smartphone sau tabletă.”

Cu o putere de 24 W, difuzoare superioare și un canal reflex amplasat pe spatele boxei, MX Sound livrează o calitate audio ridicată având un bass care reproduce cu precizie sunetul. Aceasta este o caracteristică unică pe care majoritatea boxelor de această dimensiune nu o pot oferi.

Controlul tactil bazat pe iluminare laterală facilitează ajustarea volumului sau conectarea cu alte dispozitive prin bluetooth. Modul standby se activează automat după 20 de minute de inactivitate, ajutând astfel la conservarea energiei. Dispunând de inele argintii îmbrăcate într-o pânză de calitate superioară, designul elegant arată extraordinar alături de alte accesorii premium de birou de la Logitech, precum tastatura Logitech CRAFT care are un disc cu multiple funționalități pentru proiecte creative, presenter-ul Logitech Spotlight și Logitech MX Master 2S.

Prețuri și disponibilitate

Logitech MX Sound va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii septembrie pe Logitech.com la prețul recomandat de 99.99 EUR. Pentru mai multe informații despre acest produs poți accesa site-ul Logitech.com, blogul nostru sau pe rețelele de socializare Facebook, Instagram și Twitter.