Logitech lansează modelul CRAFT, prima tastatură care are încorporat un disc cu multiple funcții destinate proiectelor creative,  creând astfel un nou standard pentru tastaturi. CRAFT arată și se simte mai plăcut decât oricare alt device pentru tastare și oferă o nouă modalitate de a accesa rapid instrumente de procesare specifice unui anumit tip de conținut, printr-un disc elegant din aluminiu. De exemplu, cu o atingere, apăsare sau rotire se poate ajusta luminozitatea imaginii, contrastul și saturația în Adobe Photoshop sau se pot crea și ajusta grafice în Microsoft Excel. La fel de simplu poți roti discul pentru a naviga în lista de dimensiuni a tipurilor de caractere în cadrul unui document realizat în Microsoft Word. Multiplele funcții de care dispune acest disc transformă tastatura în unealta supremă de control, oferind precizie, eficiență și un flux neîntrerupt de creativitate.

“Noua noastră tastatură Logitech CRAFT se adresează tuturor celor care petrec timp folosind Photoshop pentru proiecte creative sau realizând prezentări în Powerpoint și vor să beneficieze de precizie maximă și să fie tot timpul conectați cu munca lor ”,  precizează Art O’Gnimh, Global Head of Keyboards  Logitech. “Multiplele atribuții ale discului îți oferă acces instant la funcțiile necesare, în momentul în care ai nevoie, permițând creșterea productivității. Tastaura CRAFT te plasează în universul creației de fiecare dată când te așezi la birou.”

Discul de aluminiu cu sensibilitate tactilă poartă denumirea de Crown și are ca funcție principală recunoașterea aplicațiilor folosite, oferind acces instant la instrumentele necesare. Cu o atingere ușoară poți accesa funcții specifice ale conținutului, precum mărimea pensulei, luminozitate, tipul de grafică, dimensiunea caracterelor, iar cu o apăsare se poate schimba funcția și valoarea acesteia. Opțiunile Logitech permit instalarea unor profile personalizate care maximizează procesul creativ când se lucrează în Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere CC, Adobe InDesign CC și Microsoft PowerPoint, Excel și Word. Crown aduce confort, implicare și comoditate procesului creativ permițând o interacțiune ambidextră ridicată. De asemenea poți folosi Crown pentru a schimba imaginea de fundal a monitorului, pentru a naviga între aplicații, ajusta volumul sau pentru a atribui o funcție suplimentară în fiecare aplicație preferată.

CRAFT dispune de iluminare inteligentă cu lumină laterală care detectează mișcarea mâinilor și ajustează automat luminozitatea în funcție de atmosfera camerei. Tastele sunt modelate astfel încât să fie confortabile, având un aspect familiar și fiecare tastă este proiectată pentru stabilitate și precizie. CRAFT este foarte arătosă alături de alte echipamente premium pentru calculator, precum Logitech MX Sound, Logitech Spotlight Presentation Remote și Logitech MX Master 2S.

În plus, prin simpla atingere a butonului Easy-Switch poți să schimbi între oricare trei dispozitive conectate, indiferent dacă folosești Windows PC sau Mac. Pentru a te conecta la calculator poți alege receptorul USB Logitech Unifying sau tehnologia Low Energy de conectare prin bluetooth.

Prețuri și disponibilitate

Tastatura Logitech CRAFT va fi disponibilă începând cu mijlocul lunii septembrie 2017 pe Logitech.com la un preț recomandat de 199 EUR. Mai multe informații se găsesc pe site-ul Logitech.com, blogul nostru sau rețelele de socializare Facebook, Instagram și Twitter.