Cel mai ușor și mai rapid mouse de gaming din gama PRO de până acum este disponibil și în versiunea PINK pentru publicul larg.

PINK PRO X SUPERLIGHT integrează tehnologia wireless LIGHTSPEED, senzorul HERO 25K  alături de designul mecanic extrem de rafinat, fiind noul standard al jucătorilor de elită din lumea eSports.

Pentru a respecta cerințele celor mai exigenți jucători, PRO X SUPERLIGHT a fost regândit și proiectat cu atenție pentru a reduce greutatea mouse-lui, îmbunătățind în același timp performanța. Cântărind doar 63 de grame, este cu aproximativ 25% mai ușor decât modelul standard PRO Wireless.

În plus, PRO X SUPERLIGHT dispune de tehnologia wireless LIGHTSPEED de 2,4 GHz pentru un răspuns instantaneu la mișcări și o autonomie a bateriei de până la 70 de ore. Mouse-ul beneficiază de piciorușele PTFE pentru a oferi precizie, viteză și manevrabilitate de neegalat.

PRO X SUPERLIGHT este echipat cu senzorul HERO 25K (25.600 DPI) de la Logitech G, primul senzor pentru mouse de nivel sub-micron din industrie. Senzorul poate urmări cu precizie cele mai fine mișcări (aproximativ 1/50 din grosimea unui păr uman)  fără a compromite precizia.

Senzorul HERO 25K utilizează un sistem inteligent de gestionare a energiei pentru a ajusta continuu frame rate-ul în funcție de mișcarea mouse-ului, totul pentru a eficientiza consumul de energie. Chiar și la DPI mare, HERO este de 10 ori mai eficient din punct de vedere energetic decât senzorii Logitech G din generațiile anterioare.

PINK PRO X SUPERLIGHT este disponibil începând cu astăzi, 8 februarie, cu un MSRP de 159.99 dolari.