Logicom România a semnat un acord de parteneriat cu compania americană NetApp, leader recunoscut la nivel mondial în soluții de gestionarea și stocarea datelor. Acordul a intrat în vigoare începând cu luna august 2014 și desemnează Logicom ca distribuitor oficial al produselor și soluțiilor NetApp pentru România. Acest acord extinde aria de acoperire a accordului de distributie intre NetApp si Logicom în zona EMEA, completand parteneriatele de succes în țări precum Grecia, Malta, Cipru, Regatul Arabiei Saudite, Emiratele Arabe, Qatar, Kuwait, Oman, Bahrain, Yemen, Libia, Egipt, Liban, Iordania, Irak, Pakistan și Afganistan.

 Prin parteneriatul cu NetApp, leader pe segmentul de soluții de gestionare și stocarea datelor, valoarea serviciilor oferite de Logicom partenerilor săi crește semnificativ.  Prin acest acord, vom reuși să introducem noi tehnologii ce vor ajuta companiile să construiască sisteme mai eficiente și de încredere. Din poziția în care ne aflăm acum putem accesa un semnificativ potențial neexploatat pe care l-am identificat în țările în care suntem prezenți. Suntem foarte încrezători că parteneriatul nostru se va constitui într-un accelerator de business atât pentru NetApp, cât și pentru Logicom, declară Ciprian Pîrv, General Manager Logicom România.

Michael Papaeracleous, Executive Director Distribuție în cadrul Logicom, adaugă: Intenționăm să promovăm NetApp și Cisco împreună întrucât împărtășesc o viziune comună pentru viitorul Datacenter. Suntem de părere că astfel vom aduce un aport considerabil comunității de parteneri Cisco.

NetApp crează soluții inovative de stocare și management al datelor, ce oferă o eficiență remarcabilă a costurilor și accelerează inovația în afaceri. Cele mai de succes companii din lume se bazează pe soluțiile NetApp pentru a realiza economii de costuri, creșteri și expandabilitate a afacerilor.

Logicom și-a demonstrat abilitatea de a distribui cu succes soluții pentru companii prin intermediul unei rețele de parteneri pe piața din România. Această nouă cooperare aduce valoare adăugată părților implicate și clienților noștri din România,  spune Peter Kos, Channel Manager pentru Europa de Est la NetApp.

Prin acest parteneriat Logicom își consolidează performanțele diviziei ce oferă partenerilor suport tehnic și asistență în faza de prevanzari, training tehnologic, precum și servicii financiare și logistică.

Logicom este un distribuitor de top de produse ITC, soluții tehnologice și servicii în spațiul EMEA pentru distribuitori IT precum: Adobe, APC, Cisco, HP, Intel, Kingston, Microsoft, Nokia, Symantec, WatchGuard, Western Digital și mulți alții.