LLP Romania, filiala a LLP Group, anunță implementarea cu succes a noilor norme privind TVA-ul la încasare în cazul clienților care au solicitat suport pentru implementarea acestei modificări legislative pentru sistemul Infor SunSystems.

“ În general, procesul de configurare si adaptare a noilor măsuri în Infor SunSystems a durat aproximativ o jumătate de zi pentru fiecare client. Consider că am reușit să oferim soluția optimă pentru clienții LLP pentru a alinia în cel mai scurt timp sistemul la noile modificări legislative. ” – a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager – LLP  România.

În plus, Infor SunSystems a fost completat cu un set nou de rapoarte, acestea fiind apte să răspundă noilor cerințe fiscale și să ofere informațiile pentru suportul decizional la nivelul managementului companiilor. Prin competențele echipei și facilitățile oferite de soluție, consider că adaptarea s-a realizat în cele mai bune condiții și cel mai scurt timp pentru clienții LLP. a completat Ioana Rențea.

Noua reglementare a fost introdusă prin Ordonanţa Guvernului nr. 15/2012 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal și este adresată IMM-urilor cu o cifră de afaceri anuală  de sub 500.000 EURO, pentru companiile cu o cifră de afaceri mai mare aplicându-se vechile reglementări.

LLP România este de  peste 15 ani cel mai cunoscut partener din România pentru produsele Infor Financial Management și singurul Infor Gold Partner din regiune. Compania a realizat numeroase implementări ale soluţiei, printre clienţii săi regăsindu-se: Grupul GRIVCO, Accor Services (Edenred), Grand Hotel Marriott, Philip Morris, Realitatea Media, HBO, ALICO (AIG Life), Avon Cosmetics, BRD Sogelease,  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Europharm Holding – GSK,  KPMG Romania, Shell Gas Romania, OMV-Petrom, Mccann Erickson, 3M Romania etc.